Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ceramic, Kale Grubu Ürünlerini Tercih Etti

Bodrum’un en yeni kulübü Ceramic, Kale Grubu’nun 360 derece hizmet anlayışı çerçevesinde tasarlandı. Ceramic’de, Kale Grubu’nun Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim markalarına ait ürünler tercih edildi.

yapi.com.tr
Ceramic, Kale Grubu Ürünlerini Tercih Etti

Bodrum’un en yeni kulübü Ceramic, Kale Grubu’nun 360 derece hizmet anlayışı çerçevesinde tasarlandı. Ceramic’de, Kale Grubu’nun Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim markalarına ait ürünler tercih edildi. Kale Grubu ürünlerinin, birbirinden farklı konseptlere sahip seçkin mekanlar yaratmada sınırsız özgürlük sunduğunu belirten Kaleseramik Tasarım ve İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sertaç Ersayın, Ceramic’in çağdaş tasarımlı seramik ürünlerinin kullanım çeşitliğini gözler önüne seren mekanlardan biri olduğunu vurguladı.

Ersayın, “Ceramic’de Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim gibi dört ana markamız altında yer alan ürünlerimiz kullanıldı. Böyle bir mekanda sadece bizim ürünlerimizin tercih edilmesi, bizleri ayrıca gururlandırıyor. Aslında bu da yapı ile ilgili konularda akla gelen jenerik ürünlerin, Türkiye’de seramik sektörünün amiral gemisi Kale Grubu’na ait olduğunu gösteriyor. Ceramic, tüm Kale Grubu ürünlerinin sadece konutlarda değil, aslında akılınıza gelebilecek tüm mekanlarda kolaylıkla ve uyumlu bir şekilde kullanılabileceğinin seçkin bir örneği” dedi. 

Kale Grubu’nun tasarım ve yenilikçi yaşam kültürü için yapılan her faaliyete değer verdiğini vurgulayan Sertaç Ersayın, “Yapıda uyum ve kolaylık stratejimizle seramik karodan banyoya, derz dolgudan vitrifiyeye, mutfaktan boyaya kadar tüm ürünlerimizin birbiriyle uyumlu ve birbirini tamamlar şekilde olmasına önem veriyoruz. Bunun yanı sıra, tüketicilerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz ederek, tüm ihtiyaçlarını tek bir yerden karşılayabilecekleri mekanlar yaratıyoruz. İşte bu bakış açımız da aslında 360 derece hizmet anlayışımızı gösteriyor” dedi.

Kale’nin çağdaş tasarımlı ürünlerinin seçkin mekanlar, farklı konseptler yaratmada sınırsız özgürlük sunduğunu belirten Ersayın, bu nedenle Ceramic, Sortie, Biber, Lebnon gibi özellikle İstanbul, Çeşme ve Bodrum’da pek çok seçkin mekanın Kale ürünlerini tercih ettiğini söyledi.

İşletmeci Emre Ergani’ye ait olan Ceramic’in tasarımı Net Mimarlık / Ali Doruk tarafından yapıldı. Ürünler, mekanın giriş, lounge, bar alanı, loca, dans pisti ve tuvaletlerinde yer alıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ceramic-kale-grubu-urunlerini-tercih-etti_88259.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!