Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çürük Hastaneye Kalite Ödülü Verildi

2006 yılında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ve yıkılmasına karar verilen hastane, Sağlık Bakanlığı’ndan ISO EN 9001-2000 kalite belgesi aldı. Denizli Bayındırlık İl Müdürlüğü uzmanları, 1997’de hizmete giren Acıpayam Devlet Hastanesi inşaatında Dalaman Çayı’ndan getirilen kumların kullanıldığını ve olası bir depreme dayanamayacağını

Radikal Gazetesi
Çürük Hastaneye Kalite Ödülü Verildi

2006 yılında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ve yıkılmasına karar verilen hastane, Sağlık Bakanlığı’ndan ISO EN 9001-2000 kalite belgesi aldı. Denizli Bayındırlık İl Müdürlüğü uzmanları, 1997’de hizmete giren Acıpayam Devlet Hastanesi inşaatında Dalaman Çayı’ndan getirilen kumların kullanıldığını ve olası bir depreme dayanamayacağını tespit etti. Bunun üzerine hastanenin yıkılmasına karar verildi. Sağlık Bakanlığı 15 milyon YTL  ayırdı ve yeni hastane yapımına başlandı.

Personel ve hastaların deprem riskiyle karşı karşıya kaldığı, birinci derecede deprem kuşağındaki Acıpayam’da yer alan çürük devlet hastanesine kalite belgesi verilmesi ise şaşkınlık yarattı. Bir yıl önce başvuru yapan Acıpayam Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen ISO EN 9001- 2000 kalite belgesini dün törenle teslim aldı. Başhekim Op. Dr. İlhami Beyaztaş, son dönemde hastanede önemli çalışmalara imza attıklarını, hastanenin fiziki yapısının elden geçirildiğini, hastaların taleplerine cevap verir hale getirildiğini söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/curuk-hastaneye-kalite-odulu-verildi_64126.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!