Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

D-100'de Değişim Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin D-100 İzmit Kent Geçiş Projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalarda büyük mesafe alındı. Seka Büyük Tüneli'nin açılmasının ardından D-100 Transit Yolu'nun Halkevi-Adalet Köprülü Kavşağı arasındaki kısmında da trafik akışı başlıyor.

Yeni Şafak Gazetesi
D-100'de Değişim Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin D-100 İzmit Kent Geçiş Projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalarda büyük mesafe alındı. Seka Büyük Tüneli'nin açılmasının ardından D-100 Transit Yolu'nun Halkevi-Adalet Köprülü Kavşağı arasındaki kısmında da trafik akışı başlıyor. Tüm çalışmaların tamamlandığı yolun trafiğe açılması ile beraber Ankara istikametine giden araç trafiği yeni yola aktarılarak eski güzergah trafiğe kapatılacak. Köprü ayağındaki durakların transit yol üzerinde yapılan durak ceplerine aktarılması ile hem trafik sıkışıklığı önlenecek hem de olası bir tehlikenin önüne geçilecek.

Büyükşehir Belediyesi'nin trafikte yeni yaptığı düzenleme ile emniyet ışıklarından Ankara istikametine geçiş de kalkacak. Işıklarda bekleyen araçlar sadece İstanbul istikametine geçiş yapabilecek. Ankara istikametine gitmek isteyen araçlar ise Kandıra Sapağı veya Adalet Köprülü Kavşağı'nı kullanacak. Emniyet ışıklarından şehir içine giriş ise aksamadan devam edecek. D-100'de trafiğin yeni yola aktarılması ile Adalet Köprülü Kavşağı-Halkevi arasında Ankara istikametine gidiş için bugüne kadar kullanılan yolda çalışmalar başlayacak. D-100 Kent Geçiş Projesi'nde çalışmalar kademeli olarak devam edecek. Güzergahta yapılması planlanan üç ayrı üst geçit için ise çalışmalar hızlanarak devam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/d-100de-degisim-basladi_64472.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!