Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dedikodusu Bile Yargıya Götürdü ancak Haydarpaşa İhalesi Olacak

Haydarpaşaport’ta daha dedikodusu varken, ihalesi yapılmadan yargıya gidenler olduğundan yakınan Başbakan Erdoğan, “İstanbul’daki mezbelelik kalkacak. Aynı şekilde Galataport ihalesi de olacak” dedi.

Vatan Gazetesi
Dedikodusu Bile Yargıya Götürdü ancak Haydarpaşa İhalesi Olacak

aydarpaşaport’ta daha dedikodusu varken, ihalesi yapılmadan yargıya gidenler olduğundan yakınan Başbakan Erdoğan, “İstanbul’daki mezbelelik kalkacak. Aynı şekilde Galataport ihalesi de olacak” dedi.

İstanbul Sanayi Odası’nın 2007’deki ilk meclis toplantısına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin son 4 yılda elde ettiği başarıda sanayicilerin payının büyük olduğunu belirtti. Makamların yan gelip yapma yeri değil çalışma yeri olduğunu dile getiren Erdoğan, “Paradan 6 sıfırı kaldırırken akademisyenler ‘sakın atma enflasyon hortlar’ dedi, enflasyon hortlamadı, tek haneye düştü. Cari açık konusu çok gündeme getiriliyor, neden getiriliyor diyemem, tespit yerinde ama kimse bize çözüm önerisi getirmiyor. Cari açıktaki yükseliş geçici” dedi.

Erdoğan, Galataport, Haydarpaşaport gibi iyi projeler yapmak istediklerini ancak Haydarpaşaport’ta daha dedikodusu varken ihalesi yapılmadan yargıya gidenler olduğunu vurguladı.

Erdoğan, “Oradaki mezbelelik kalkacak, İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olacak. Yine Ahırkapı’dan buraya bir tünel oluşturma projesi için ihale hazırlığımız var. Bunu da engellemeye kalkarlar. Yargılanmak istemiyorsanız, hiçbir şey yapmayacaksınız, o zaman iyi insan olursunuz” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dedikodusu-bile-yargiya-goturdu-ancak-haydarpasa-ihalesi-olacak_51161.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!