Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Denizli Turizmde En Yoğun Yılını Yaşıyor

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, bölgede bulunan konaklama tesislerindeki doluluk oranının yüzde 90'ları aşarak son yılların en yüksek oranına ulaştığını ifade etti.

yapi.com.tr / AA
Denizli Turizmde En Yoğun Yılını Yaşıyor

STRONG>Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli'deki tüm konaklama tesislerindeki doluluk oranının yüzde 90'ları aşarak son yılların en yüksek oranına ulaştığını söyledi.

Erkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'nin, Pamukkale, termal turizm ve kültür turizmi başta olmak üzere alternatif turizm türlerinin bir arada sunduğunu anlattı.

Yavuz ErkmenDenizli'yi 2009 Eylül ayı sonu itibarı ile 1 milyon 417 bin 500 kişinin ziyaret ettiğini hatırlatan Erkmen, şunları söyledi:

''Bu rakam, 2010'un dokuz aylık döneminde 1 milyon 589 bin 886 olarak gerçekleşmiştir. Denizli'deki mevcut zengin turizm potansiyeli ve Denizli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün kamu-özel sektör işbirliği ile gerek yurtiçi ve özellikle yurtdışında yapmış olduğu tanıtım ve pazarlama çalışmaları sayesinde ilimize gelen turist sayısındaki artış oranı, Eylül 2010 sonu itibarı ile geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12 daha fazladır.

Konaklama tesislerindeki doluluk oranı, geçen yıllara göre en yüksek seviyeye ulaşmıştır. 15 Aralık 2010 tarihine kadar bölgemizdeki tüm konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 90'ları aşarak son yılların en yüksek oranına ulaşmıştır. Bu olumlu gelişmeye paralel olarak 2011 yılı rezervasyonlarını da şimdiden etkilemiş ve Haziran ayına kadar olan rezervasyonlar tamamlanmıştır''.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/denizli-turizmde-en-yogun-yilini-yasiyor_83616.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!