Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Denizli'de 5 Ayda 100 Bin ton Asfalt Döküldü

Denizli Belediyesi'nin 5 ayda 100 bin ton asfalt döktüğü bildirildi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Uslusoy, hedeflerinin 2003 y

Dünya



b>Denizli Belediyesi'nin 5 ayda 100 bin ton asfalt döktüğü bildirildi.
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Uslusoy, hedeflerinin 2003 yazında Denizli'de asfaltsız hiçbir cadde ve sokak bırakmamak olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Fahrettin Uslusoy, Denizli'nin önemli birçok sorununa el attıklarını belirterek, "Denizli'yi şantiyeye çevirdik. Yaz sezonunda 100 bin ton asfalt kullanarak 100 kilometrelik yol kazandırdık. Vatandaşın parasını doğru yerde doğru zamanda kullandık. Çalışmalara önce altyapıdan başladık. Bunları yaparken tepki aldığımızı biliyorduk. Ancak bizim yaptığımız doğuruydu. Tepkilere göğüs gerdik ve Denizli'yi sorunsuz yaşanabilir bir kent haline getirdik" dedi.

3 trilyonluk asfalt ihalesi ile önce asfaltları kazıdıklarını ve dökülecek asfaltın kalınlığını buna göre ayarladıklarını hatırlatan Uslusoy, "Biz asfalt üstüne asfalt dökmedik. Yani kolaya kaçmadık. Çevre Yolu'ndan Kiremitçi'ye, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nden Zübeyde Hanım Caddesi'ne kadar her yer asfaltlandı. İstiklal ve Emek Caddeleri'nde de altyapı çalışmaları tamamlandı. İnönü ve Atatürk Caddeleri'nde ise yakında çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/denizlide-5-ayda-100-bin-ton-asfalt-dokuldu_2062.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!