Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Deprem Bölgesinde Altyapı Çalışması

Marmara bölgesinde 1999’da meydana gelen deprem sonrası hasar gören yerleşim birimlerinin onarılması ve altyapı çalışmalarının tamamlanması için ul

NTV-MSNBC



b>Marmara bölgesinde 1999’da meydana gelen deprem sonrası hasar gören yerleşim birimlerinin onarılması ve altyapı çalışmalarının tamamlanması için uluslararası kredi ve finans kuruluşlarınca verilen destek sürüyor.

İller Bankası Genel Müdürlüğü, Körfez İşbirliği Konseyi ile yapılan anlaşmayla taahhüt edilen destek kapsamında, İslam Kalkınma Bankası’nın 15 milyon dolarlık hibesi bu yıl içinde yapılacak olan ihalelerin ardından kullanıma alınacak.

Hibe ile Yalova-Çınarcık ilçe merkeziyle Teşvikiye ve Kocadere beldeleri kanalizasyon ve arıtma tesislerinin yapımı gerçekleştirilecek. İller Bankası’nın bu çalışmalara yönelik ihaleleri yakın bir tarihte açması bekleniyor.
Söz konusu inşaat işlerin yaklaşık 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. İhaleye yerli ve yerli isteklilerle iş ortaklığı yapan yabancı firmalar da katılabilecekler.

ALTYAPI YATIRIMLARI
Söz konusu ihale kapsamında, Çınarcık ilçe merkeziyle Teşvikiye veKocadere beldelerine toplam 65 bin 963 metre yeni hat döşenmesi, 2 belde ve ilçe merkezinin altyapısının yenilenmesi işleri ile 65 bin 963 bin metrelik kanalizasyon inşaatı ve 6 bin 400 metre yeni yağmur su kanalı yapımı bulunuyor.
Yenileme çalışması 4.3 hektar alanı kapsayacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/deprem-bolgesinde-altyapi-calismasi_15204.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!