Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Depremzedelere Doğalgaz Müjdesi

İzmit Gaz Dağıtım A.Ş (İZGAZ) Genel Müdür Yardımcısı Fuat Eren, kış mevsiminde, deprem konutlarının tamamına doğalgaz verileceğini söyledi. Eren, ya

Dünya



zmit Gaz Dağıtım A.Ş (İZGAZ) Genel Müdür Yardımcısı Fuat Eren, kış mevsiminde, deprem konutlarının tamamına doğalgaz verileceğini söyledi.
Eren, yaptığı açıklamada, Bahçecik, Yuvacık ve Karşıyaka beldelerindeki toplam 2 bin 830 konuta doğalgaz bağlanması çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü bildirdi.

Ay sonu itibarıyla konutların önemli bölümünün doğalgaz alacağını ifade eden Eren, "Yuvacık, Bahçecik ve Karşıyaka'daki deprem konutları, kasım ayı sonuna kadar doğalgaz kullanacak duruma gelecek. Bu kış, kalıcı konutların tamamına doğalgaz verilecek, kimse kuşku duymasın" dedi.

Bahçecik konutları 10. adada oturan Nazım Boztepe, doğalgaz gelmesinden memnunluk duyduklarını, ancak maliyetinin yüksek olduğunu söyledi.

İZGAZ, doğalgaz aboneliği için 150 milyon ve depozito için de 70 milyon lira ücret alıyor. Abonelik için, 30 milyon lira fazlasıyla 6 taksit de yapılıyor. Vatandaşlar, ayrıca doğalgaz sayaçlarını da 50 ile 70 milyon lira arasında değişen fiyatlarla edinebiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/depremzedelere-dogalgaz-mujdesi_2042.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!