Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

E.C.A. - Serel Adana'da Profesyonellerle Buluştu

E.C.A. - Serel Adana'da Profesyonellerle Buluştu

yapi.com.tr
E.C.A. - Serel Adana'da Profesyonellerle Buluştu

b>E.C.A. - Serel'in ürün yelpazesindeki yenilikleri paylaşmak amacıyla düzenlediği 'Profesyoneller Buluşması', Adana'da gerçekleşti. Toplantıya, bölgenin önde gelen müteahhit, mimar ve inşaat firması yetkilileri katıldı.

Toplantıların açılış konuşmasını yapan ELMOR Şirket Müdürü Hakan Günderen, kurumun ilerlemesinde ve başarıya ulaşmasında profesyonellerle düzenli sürdürülen iletişimin büyük rol oynadığına değindi. E.C.A'nın yıllar boyunca Elginkan Holding çatısı altında kaliteden ödün vermeden çalıştığını vurgulayan Günderen, E.C.A'nın 'Yıllarca beraber' anlayışıyla, 'doğru ticaret' felsefesinden vazgeçmeyeceklerinin altını çizdi.

Adana Hilton Otel'de gerçekleşen toplantıda, VALFSEL AR-GE Müdürü Ahmet Coşan, 'İnsan ve Çevre Dostu Armatürler' başlıklı bir sunum yaptı. Coşan, dünyada su tasarrufu konusuna dair geliştirilen çözümlere E.C.A'nın da MIX 2000 serisi ile katkı sağladığına değindi.

Serel ürün tasarımcısı Metin M. Elbeyli'nin 'Serel'den Islak Mekanlarda Sinerjik Çözümler' konuşmasında, E.C.A'nın yeni geliştirdiği ürün yelpazesi sunuldu. Serel'in lansmanını yapacağı yeni ürünlerinin tanıtıldığı toplantıda, 'Prelude ve Lavinia' ile 'Serel Silent Close' serisi katılımcılarla paylaşıldı.





www.elmor.com.tr

http://www.yapi.com.tr/haberler/e-c-a---serel-adanada-profesyonellerle-bulustu_44944.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!