Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Edit Lakeside Villaları’nda Yaşam Başladı

Edit Yapı’nın Ankara Gölbaşı’nda inşa etmekte olduğu Edit Lakeside Villaları’nın 11 villadan oluşan ilk etabı tamamlandı. Toplam 46 villadan oluşan sitede, 45 bin metrekarenin 33.000 metrekaresi (yüzde 74’ü) yeşil alana ayrılıyor. Bağımsız girişi olan villalarda 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa,

yapi.com.tr
Edit Lakeside Villaları’nda Yaşam Başladı

Edit Yapı’nın Ankara Gölbaşı’nda inşa etmekte olduğu Edit Lakeside Villaları’nın 11 villadan oluşan ilk etabı tamamlandı. Toplam 46 villadan oluşan sitede, 45 bin metrekarenin 33.000 metrekaresi (yüzde 74’ü) yeşil alana ayrılıyor. Bağımsız girişi olan villalarda 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa, hizmetli odası ve çamaşır odası yer alıyor. Sitede 700 ve 550 metrekarelik iki ayrı tipte villa alternatifi mevcut.   

Sitenin tamamlanan 10 bin 200 metrekarelik birinci etabında, 7 bin 700 metrekare yeşil alan olarak ayrıldı. Sitede, 270 metrekarelik bir yüzme havuzunun yanı sıra birbirine şelalelerle bağlanan küçük süs havuzları, yaz kış girilebilen bir hot tub ve organizasyonlarda kullanılabilecek bir havuz bar da yer alıyor. Site sakinlerine 24 saat güvenlik, market servisi, bahçe bakım onarımı ve çevre temizleme hizmetlerinin yanında yaşamı her anlamda kolaylaştıran detaylı bir consierge hizmeti de sunuluyor. Ayrıca sitenin yanı başında koşu ve yürüyüş parkuru, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, kuş gözlemevi, çocuk oyun alanları, kafe, restoran ve binicilik merkezi bulunuyor.

Edit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Dökmeci, proje hakkında şunları söylüyor:

“Sadece Ankara gibi doğal güzellikleri sınırlı bir kentte değil, dünyanın her yerinde göl kenarındaki evler hep çok değerli ve özel olmuştur. Tamamı göl manzaralı Edit Lakeside Villaları’nın konsepti, yaşamdan keyif alan ve imkanları olanlar için oluşturuldu. Bu projeyle, Ankara’da Ankara’yı farklı yaşamak isteyen, zevklerinden ve yaşam konforundan taviz vermek istemeyen özel bir kesime hitap ediyoruz”.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/edit-lakeside-villalarinda-yasam-basladi_86641.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!