Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege-Koop'a Alman Desteği

Küçük bir şehri andıran Ege-Koop, aradığı kaynağı bulacağa benziyor. Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosu Ralf Breth, 10 milyon euro'luk hibe için

Akşam Gazetesi/26.10.2002



üçük bir şehri andıran Ege-Koop, aradığı kaynağı bulacağa benziyor. Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosu Ralf Breth, 10 milyon euro'luk hibe için sevindirici haberler verdi

Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosu Ralf Breth, Menemen Seyrek'teki, Ege-Koop (Villakent-Bahçekent) Bahçelievler Projesi'ne hayran kaldı. Breth, sözkonusu projeye altyapı ve arıtma tesisi için Almanya Ekonomi Bakanlığı'ndan talep edilen 10 milyon Euro'luk hibe kaynakla ilgili olumlu mesajlar verdi.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise Almanya'dan Kasım ayı başında Ankara'ya gelecek bir ekibin hibe kaynak istenen ve İller Bankası'nca programa alınan projeyle ilgili olarak Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) yetkilileriyle görüşeceğini açıkladı.

Konsolos bilgi aldı

Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosu Ralf Breth, 8548 konutluk Egekent 1, 1600 konutluk Egekent 2 ve Menemen Seyrek'te yapımı süren Ege-Koop (Villakent-Bahçekent) Bahçelievler Projesi'ni gezdi, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'dan detaylı bilgi aldı. Önümüzdeki yıl bir bölümü yerleşime açılacak olan projeye hayran kaldığını vurgulayan Başkonsolos Breth, 'Çok etkilendim' dedi.

Ege-Koop'ta çevreye ve yeşile verilen öneme dikkat çeken Breth, 'Burada yaşayacak insanlar ve özellikle çocuklar çok şanslı. Onları doğa ile iç içe ve mutlu yaşam bekliyor' diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ege-koopa-alman-destegi_2209.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!