Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Egekent-4'e Yeni Bloklar

1600 kişiyi ev sahibi yapacak Egekent-4 Sitesi'nde hummalı bir çalışma var. Sitedeki iki yeni bloğun temeli atıldı. İzmir Torbalı'nın Ayranc

Akşam
Egekent-4'e Yeni Bloklar

b>1600 kişiyi ev sahibi yapacak Egekent-4 Sitesi'nde hummalı bir çalışma var. Sitedeki iki yeni bloğun temeli atıldı.

İzmir Torbalı'nın Ayrancılar Beldesi'nde yapılacak olan bin 600 konutluk Egekent-4 Sitesi'nde, 2 yeni bloğun temeli, düzenlenen törenle atıldı. Ege-Koop yöneticileri ve ortaklarının katıldıkları temel atma töreninde, ilk harcı Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop ortaklarının çocuklarıyla birlikte attı. İzmir'e sıfırdan 4 ayrı kent parçası kurduklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, örgütlenmesi kısa sürede tamamlanan yeni blokların, ilk harcın karılmasından sonraki 40 ay içinde ortaklara teslim edilmesini planladıklarını söyledi.

Hüseyin Aslan, doğasıyla, havasıyla ve suyuyla sakinlerini cezbeden Egekent-4'ün çağdaş konut anlayışına uygun olarak inşa edildiğini, 2 bloğun 74 konuttan oluştuğunu ifade etti. Ege-Koop'un ortaklarına verdiği güvenceleri her şeyin üstünde tuttuğunu kaydeden Aslan, bugüne kadarki tüm projelerirde, ekonomik krizlere rağmen daireleri erken teslim ettiklerini söyledi. Bu geleneğin her zaman devam edeceğini belirten Aslan, 'Ege-Koop, beton kalitesi en iyi konutları üretiyor. Bu yıllardır böyle. Biz dökülen her harcın bedelini, yüklenici firma, İnşaat Mühendisleri Odası'ndan olur raporu getirmeden vermiyoruz. Ege Üniversitesi'nde de harcın ölçümünü yaptırıyoruz. Bizim yıllardır yaptığımız bu uygulamaya maalesef ülkemizde Marmara Depremi'nde 30 bin insanımızın ölümü ardından geçildi. Ancak halen uygulanıp uygulanmadığı tartışılır' dedi.

Toplu Konut İdaresi'nin pek çok projeye kredi vermediğini hatırlatan Hüseyin Aslan, sağladıkları özel kredilerle ortakların mağdur olmasının önüne geçtiklerini ifade etti. Hüseyin Aslan, ortakların kura çekimi ve tapu teslim törenlerinde, temel atma törenindeki gibi, yeniden aynı heyecanı yaşayacaklarına dikkat çekti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/egekent-4e-yeni-bloklar_12305.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!