Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Emülzer BAU 2007'de BAU 2007 Davetiyesi Emülzer'de

Türkiye'nin ilk yalıtım firması Emülzer, 15-20 Ocak tarihlerinde Avrupa'nın en büyük inşaat buluşması BAU 2007'de.

yapi.com.tr
Emülzer BAU 2007'de BAU 2007 Davetiyesi Emülzer'de

lmanya'nın Münih kentinde 15-20 Ocak 2007 tarihlerinde düzenlenen BAU 2007 Yapı Malzemeleri Fuarı'nda Emülzer yalıtım sektörünü Türkiye'den katılan tek su yalıtımı firması olarak temsil ediyor. 40 ülkeden 2.000 firmanın katıldığı BAU Fuarı'nı 30 bini Almanya dışından olmak üzere, toplam 190 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

BAU Fuarı'nı Türkiye'den ziyaret edecek mimar, mühendis, uygulamacı ve yatırımcılar, 25 Avro değerindeki bir günlük fuar giriş biletlerini Emülzer'den ücretsiz olarak alabilecekler. Davetiye almak isteyen ziyaretçilerin www.emulzer.com.tr adresinde yer alan bilgi formunu eksiksiz olarak doldurmaları yeterli oluyor.

Su yalıtımı alanında her türlü uygulamaya yönelik 70'in üzerinde ürünü bulunan Emülzer, Türkiye'de likit yalıtım teknolojisi alanındaki iddiasını uluslararası platforma da taşıyarak, uluslararası pazar için seçtiği ürünlerin tanıtımını gerçekleştirecek.

Emülzer'in BAU 2007'de standında yer vereceği ürünler arasında, beton birleşim yerleri için butil-kauçuk esaslı şişen bant Swell-Flex, Türkiye'de de kullanımı giderek yaygınlaşan çift komponentli bitümlü likit membran Elastokote 2K, bitümlü derz dolgu macunu Emülderz ve Emülderz Ray, Türkiye'de tek üreticisi olduğu Bitümlü Pah Bandı ve su depolarının iç yalıtımı için kullanılan çift komponentli poliüretan kaplama PU Coat-II gibi Emülzer tarafından üretilen yüksek nitelikli yalıtım ürünleri bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/emulzer-bau-2007de-bau-2007-davetiyesi-emulzerde_50408.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!