Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

EPC Enerji Üçüncü Yılını Kutladı

Şirketin Ümraniye’deki merkez binasında gerçekleştirilen kokteylde konuşan EPC Enerji Genel Müdürü Ertuğrul Sözmen, kurucularının 35 yılı bulan sektörel deneyiminden güç aldıklarını kaydetti. İşbirliği yaptıkları firmalar ve ürettikleri ürünlerle müşteri ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunduklarını belirten Sözmen, “EPC Enerji, her geçen gün

yapi.com.tr
EPC Enerji Üçüncü Yılını Kutladı

Güç elektroniği firması EPC Enerji, kuruluşunun üçüncü yılını, çözüm ortağı firma yetkilileri ve seçkin davetlilerin katıldığı bir kokteylle kutladı. Şirketin Ümraniye’deki merkez binasında gerçekleştirilen kokteylde konuşan EPC Enerji Genel Müdürü Ertuğrul Sözmen, kurucularının 35 yılı bulan sektörel deneyiminden güç aldıklarını kaydetti. İşbirliği yaptıkları firmalar ve ürettikleri ürünlerle müşteri ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunduklarını belirten Sözmen, “EPC Enerji, her geçen gün sektördeki yerini güçlendirmekte ve büyümektedir” dedi.

Büyümeyi Ar-Ge yatırımlarına endeksli gördüklerini belirten Sözmen, kaynaklarının yüzde 10’unu Ar-Ge çalışmalarına ayırdıklarını söyledi.

“Ürünlerimizin büyük çoğunluğu ileri teknoloji ürünleridir” diyen Sözmen, ürünlerinin Ar-Ge departmanlarınca geliştirilen DSP kartı ile kontrol edildiğini kaydetti. Sözmen şöyle konuştu: “Sadece yazılım değiştirerek aynı kontrol kartı ile birçok ürün üretmek mümkün. Tüm parametrik ayarlar, özellikler ve benzeri, bu yazılımla yapılıyor. Sistemlerimizde tek bir ayar potansiyometresi bulunmuyor. Bu yapı, ürün kalitesini artırdığı gibi; hızlı, sorunsuz, esnek üretimin temelini oluşturuyor.” 

Yenilenebilir enerjide çözüm ortağı

Türkiye’de yakında önemli yatırımların yapılacağı yenilebilinir enerji kaynaklarına özel önem verdiklerini kaydeden Sözmen, halihazırda, güneş ve rüzgar enerjisi için özel invertör, konvertör, güç kaynağı ürettiklerini ve her türlü projelendirme hizmeti sunduklarını söyledi. Bu konuda dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yaptıklarını belirten Sözmen, yüksek verimli on-grid (şebekeyle parallel çalışan) invertör ve telekominikasyon güç kaynaklarında Power-One; UPS’lerde Liebert; SMPS’lerde Nemic- Lamda; akülerde ise Haze, Vision ve Fiam ile çalıştıkları bilgisini verdi.

2008’de, LCD göstergeli DSP kontrollü statik transfer sistemini geliştiren EPC’nün ürün portföyünde; kesintisiz güç kaynakları, doğrultucular, invertörler, gerilim ve akım regülatörleri, statik frekans konvertörleri, statik transfer sistemleri, aktif-pasif filtreler, telekom tipi DC güç kaynakları, yüksek gerilim koruma üniteleri, tam bakımsız kuru tip aküler, tam bakımsız jel aküler ve Ni-Cd aküler yer alıyor.

EPC Enerji ve Güç Dönüşüm Sistemleri, 2008 yılı başından itibaren kullanım hakkına sahip olduğu “EKA” markası ile de üretim yapıyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/epc-enerji-ucuncu-yilini-kutladi_68677.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!