Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Fatih İçin Referandum

Kültür Bakanlığı'nın Haydarpaşa Mendireği'ne Fatih Sultan Mehmet heykeli dikme kararı alması Kadıköy Belediyesi'ni kızdırdı.

Vatan
Fatih İçin Referandum

ültür Bakanlığı'nın Haydarpaşa Mendireği'ne Fatih Sultan Mehmet heykeli dikme kararı alması Kadıköy Belediyesi'ni kızdırdı. Başkan Öztürk Kent Konseyi'ni oylama yapmak üzere yarın acilen toplantıya çağırdı.

Olağanüstü toplantı
Kültür Bakanlığı'nın Kadıköy Mendireği'ne yapmayı planladığı 30 metrelik Fatih Sultan Mehmet Heykeli Kadıköy'de tepkilere yol açtı. Bakanlığın bir yazı göndererek en uygun yerin Kadıköy olduğunu belirtmesinin ardından Kadıköy Kent Konseyi olağanüstü oylama yapma kararı aldı.

"Kime sordular"
Toplantıda Belediye Başkanı Selami Öztürk tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Biz belediye olarak en basit bir proje için, bir sokak ile ilgili uygulamamızda dahi semt sakinlerinin görüşlerini alıyoruz. Ancak bu kadar kişiyi ilgilendiren büyük bir proje hiç tartışılmadan gündeme gelebiliyor."

Karar günü yarın
İlçedeki kamu kurumları, belediye meclisi, üniversiteler, meslek odaları, muhtarlar, mahalle gönüllüleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan Kent Konseyi, yarın yapacağı toplantıda Kadıköylüler'in görüşlerini dile getirerek proje hakkındaki tavrını oylamaya sunacak

http://www.yapi.com.tr/haberler/fatih-icin-referandum_27467.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!