Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garanti Akbank Konsorsiyumundan Bursa Çevre Yolu Projesine 130 Milyon Dolar Kredi

Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ile Akbank T.A.Ş.'nin oluşturduğu konsorsiyum, Bursa Çevre Yolu Projesi için 130 milyon dolarlık finansman sağladı.

Dünya



b>Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ile Akbank T.A.Ş.'nin oluşturduğu konsorsiyum, Bursa Çevre Yolu Projesi için 130 milyon dolarlık finansman sağladı.

Vadesi 5 yıl olan kredi, sözleşmenin imza tarihi olan 29 Nisan 2004'ten 42 ay sonra başlamak üzere 4 eşit taksitte geri ödenecek.
Toplam 130 milyon dolarlık kredi, yolun iki kesimi için iki dilim halinde kullanılacak. Kredinin 67 milyon dolarlık dilimi, Yalova Ayrımı-Karacabey Köprülü Kavşak Kesimi'nin yapımının finansmanı için, 63 milyon dolarlık ikinci dilim ise Yalova Ayrımı-Turanköy Köprülü Kavşak Kesimi'nin yapımının finansmanı için kullanılacak.

Toplam otoyol uzunluğu 54 kilometre, bağlantı yolu uzunluğu ise 7 kilometre olan Bursa Çevre Yolu Projesi'nin Yalova Ayrımı-Karacabey Köprülü Kavşak Kesimi'nin yapımı Gülsan İnşaat Sanayi Turizm Nakliye ve Ticaret A.Ş. tarafından, Yalova Ayrımı-Turanköy Köprülü Kavşak Kesimi'nin yapımı ise Göçay-Güriş Adi Ortaklığı tarafından üstlenildi. Garanti-Akbank konsorsiyumu 2002 yılında yine Bursa Çevre Yolu için 90 milyon dolarlık finansman sağlamıştı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/garanti-akbank-konsorsiyumundan-bursa-cevre-yolu-projesine-130-milyon-dolar-kredi_11649.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!