Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hazır Beton Birliği 15. Yılını Kutluyor

Hazır betonun Almanya’da başlayan dünyadaki geçmişi bir asırı tamamlarken, Türkiye Hazır Beton Birliği de 15. yılını kutluyor. Türkiye Hazı

Ticaret



b>Hazır betonun Almanya’da başlayan dünyadaki geçmişi bir asırı tamamlarken, Türkiye Hazır Beton Birliği de 15. yılını kutluyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’den yapılan açıklamada; ülkemizin hazır betona geçişte uzun bir gecikme yaşamasına rağmen, sektördeki gelişmenin çok hızlı seyrettiği ve halen çimentoda olduğu gibi hazır beton üretim ve uygulama teknolojisinde de dünyanın önde gelen ülkelerinden biri sayıldığı vurgulandı.

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin 10 yıllık yayın organı Hazır Beton Dergisi’ndeki yazıda, “15 yıl önce kalfaların göz kararından başka beton formülü tanınmayan ülkemizde, bugün dünya standartlarında C20 ve üzeri sınıflarda hazır beton yaygın şekilde kullanılıyorsa bunda Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’nin 1988’den beri yurt çapında yürüttüğü tanıtma, yaygınlaştırma ve sektörün altyapısını oluşturma çabalarının yadsınamaz bir rolü vardır” deniliyor.

Diğer taraftan; Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) Yönetim Kurulu’nda ve çalışma komitelerinde Türkiye’yi temsil eden Türkiye Hazır Beton Birliği’nin 2003-05 döneminde görev yapacak yeni yönetiminde Betonsa firmasından Hakan Gürdal Başkanlığa getirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hazir-beton-birligi-15-yilini-kutluyor_4753.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!