Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hırsızlığa Karşı PVC Kilit Sistemi Geliştirildi

Kapı ve pencere sektöründe giderek daha büyük pazar payı elde eden PVC doğrama sanayiinde, hırsızlığa karşı daha etkili bir kilit sistemi geliştiri

Zaman
1


b>Kapı ve pencere sektöründe giderek daha büyük pazar payı elde eden PVC doğrama sanayiinde, hırsızlığa karşı daha etkili bir kilit sistemi geliştirildi.

İzmit'te Cevdet Turgut ve Necmi Özbay tarafından kurulan LDR Kilit şirketi, geliştirdiği çift yönlü hareket eden mantar başlı millerle PVC pencere ve kapılarda sıkça yaşanan hırsızlık, sarkma ve gevşeme sorununu ortadan kaldırdı.

Sıradan pencerelerin tek yönlü yapısının ve düz mil sisteminin hem PVC'nin ömrünü kısalttığını, hem de hırsızlar tarafından bir tornavida veya basit bir anahtarla dahi kolayca açılabildiğini vurgulayan Necmi Özbay, LDR kilit sisteminin zıt yönlü çalışan mil sistemiyle kilitlenme sırasında gücün orta noktada ve eşit şekilde dağılmasını sağlayarak hem deformasyonun önlendiğini, hem de tırnaklı mil sistemi ile millerin yuvaların içine girerek hırsızlık olaylarının önüne geçildiğini belirtti. LDR kilitleri ile diğer sıradan kilitler arasında sadece 500 bin liralık bir fiyat farkı olduğunu anlatan Özbay, PVC'de kullanılan kilit sistemleri için yılda yaklaşık 35 milyon dolarlık paranın dış ülkelerin kasasına girmesinden yakındı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hirsizliga-karsi-pvc-kilit-sistemi-gelistirildi_11874.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Sayın Cevdet bey ve Sayın Necmi bey, Bu bahsettiğiniz kilitleme sistemini tanıtırsanız hem seviniriz, hem de talepte bulunuruz. Rica etsem aksesuarın fotoğrafları veya teknik resimleri varsa adresime mail olarak gönderebilir misiniz, çok makbule geçer, ayrıca sizleri pvc sektörü adına kutluyorum. erdogankarakoc06@gmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!