Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

IAS; ERP Kavramını CANIAS 6.03’le Değiştiriyor

1989 yılında Almanya’da kurulup 1994 yılında Türkiye ofisini açarak yazılım geliştirme ve ar-ge faaliyetlerine hız veren IAS, firmaların iş süreçlerini tek bir yazılım üzerinden yönetebilmelerini, istedikleri veri ve rapora istedikleri zaman ulaşabilmelerini sağlayan ürünü CANIAS ERP’nin son sürümü olan CANIAS 6.03’ü, Rahmi M. Koç Müzesi'nde

yapi.com.tr
IAS; ERP Kavramını CANIAS 6.03’le Değiştiriyor

1989 yılında Almanya’da kurulup 1994 yılında Türkiye ofisini açarak yazılım geliştirme ve ar-ge faaliyetlerine hız veren IAS, firmaların iş süreçlerini tek bir yazılım üzerinden yönetebilmelerini, istedikleri veri ve rapora istedikleri zaman ulaşabilmelerini sağlayan ürünü CANIAS ERP’nin son sürümü olan CANIAS 6.03’ü, Rahmi M. Koç Müzesi'nde düzenlenen lansmanla satışa sundu.

CANIAS 6.03 versiyonuyla beraber bir çok yeni modül firmaların kullanımına sunuldu. Hali hazırdaki 35 modülü ile bir firmaların ürün tasarımından satışına, satın almasından kalite kontrolüne, üretim planlamasından muhasebe, finans ve maliyetlerine kadar tüm süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan CANIAS ERP yazılımının yeni versiyonuyla beraber,  herkesin uygulamayı rahatlıkla kullanabilmesi için kullanıcı arayüzü tamamen yenilenirken; mevcut modüllerde yapılan iyileştirmelere ek olarak geliştirilen 6 yeni modül (proje yönetimi, iş süreç yönetimi, depo yönetimi, üretim otomasyonu, perakende yönetimi, olap) ile fonksiyonalitesi  güçlendirildi.



CANIAS 6.03 versiyonuyla gelen yeni modüllerle, iş süreçlerini sistem üzerinde tanımlayıp onay mekanizmasını akıllı hale getirmek artık mümkün olurken; depoların en etkin şekilde kullanabilmesi ve yönetilebilmesi için gereken önerileri sunan bir otomasyona da sahip olunabilecek. Yürütülen çok sayıda projenin tek bir sistem üzerinden tüm detayları ile entegre takip edilme olanağını da sunan CANIAS 6.03 sayesinde, üretim ayağında da fabrikalardaki makinelerin yazılım ile haberleşmesini sağlayıp üretim ve duruşlar ile ilgili bilgileri otomatik toplamak mümkün olabilecek. Özel olarak tasarlanan perakende yönetimi sayesinde tüm mağazaları tek bir sistem üzerinden yönetmek CANIAS 6.03 ile artık daha da kolay olurken, OLAP modülü ise karar alma mekanizmasına hizmet eden daha akıllı özet verilere ulaşılmasına olanak tanıyacak.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ias-erp-kavramini-canias-6-03le-degistiriyor_84393.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!