Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İç Mekanda Tasarım Harikası Yaşam Alanları için LG Hausys

Daha iyi yaşam alanları yaratmak için insan ve çevre dostu yapı malzemesi ürünleri tasarlayan LG Hausys, 141 Trilyon Dolar global kazancıyla Türkiye pazarına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

yapi.com.tr
İç Mekanda Tasarım Harikası Yaşam Alanları için LG Hausys

Daha iyi yaşam alanları yaratmak için insan ve çevre dostu yapı malzemesi ürünleri tasarlayan LG Hausys, 141 Trilyon Dolar global kazancıyla Türkiye pazarına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

60 yılı aşkın bir süredir 52 ülkede sanatçı dokunuşlarıyla dinamik yaşam alanları yaratan LG Hausys, “Zemin kaplamaları, duvar kaplamaları, Hi-Macs® ve Viatera®” gibi dizayn harikası akıllı teknoloji ürünleriyle iç yapının nasıl sanata dönüştüğünü kanıtlıyor. LG Hausys, yoğun Ar-Ge çalışmaları ve nitelikli profesyonellerle bu büyüleyici sonuçlara ulaşıyor.



Daha önce Vera Wang, Karim Rashid gibi yıldız tasarımcılarla çalışan LG Hausys, dizayn ettiği malzemelerle iç yapının değerini artırıyor. Hastane, otel, restoran, laboratuar tarzı mekanları hijyen ve şıklıkla donatan Hi-Macs®; opaz, safir ve elmas gibi değerli taşlardan sonra dünyadaki en sert yedinci mineral olan Viatera®; elastik zemin kaplamalar ve ipeksi nefes alan duvar kaplamalarıyla mimarlara, tasarım aşıklarına ve sektör profesyonellerine yol gösterecek.

İç mekan ürünleriyle fuara sanatı taşıyacak LG Hausys, İF Product Design Award 2011, Good Public Design, Reddot Design Award gibi onlarca ödüllü tasarımıyla Türkiye inşaat sektörü için mükemmel bir şans.





LG Hausys Hakkında

1947 yılında kurulan LG Hausys markası, insan dostu ve çevre bilincine sahip yaşam alanları yaratmak için çalışıyor. 52 ülkede hizmet veren marka; İç Malzemeler (dekoratif folyo, yer döşemesi, duvar kaplaması, iç mekan filmi gibi); Yüksek Fonksiyonel Malzemeler (otomativ, WPC, vakumlu yalıtım paneli gibi); Pencereler (uPVC, alüminyum gibi) üç ana kategoride tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. LG Hausys, çevre, sürdürülebilirlik, insan ve doğa konularında Sosyal Sorumluluk Projeleri gerçekleştiriyor. “Küresellik, Yarın, Enerji, İnsanlık ve Teknoloji” şirketin temel prensiplerini oluşturuyor. Yüksek müşteri memnuniyeti tasarım ve teknolojiyle sağlanıyor. House (ev) ve System kelimelerinden gelen LG Hausys markası, kimya, elektronik, telekomünikasyon gibi sektörlere de hizmet sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ic-mekanda-tasarim-harikasi-yasam-alanlari-icin-lg-hausys-_91787.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!