Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

IF Product Design 2001Ödülünü Nurus aldı

NURUS,1/X üürnüyle, dünya devleriyleaynı platformlarda yer aldığı Industrie Forum'da Ürün Tasarımı konusunda ödül aldı. Endüstriyel tasarım konusunda

Nurus Gazete



URUS,1/X üürnüyle, dünya devleriyleaynı platformlarda yer aldığı Industrie Forum'da Ürün Tasarımı konusunda ödül aldı. Endüstriyel tasarım konusunda dünyanın önde gelen organizasyonlarından biri olan Industrie Forum- IF'in düzenlediği ürün tasarımı yarışmasında NURUS, 30 ülkeden 1320 ürün arasından seçilerek IF Product Design 2001 ödülünü aldı.
Bu ödüller tasarımı iyi yapılmış ürünlere, kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlayan yazılımlara ve hatta yaratıcı ellere verilmektedir. IF Tasarım Ödülleri Almanya'da ve hatta bütün dünyada en yaratıcı niteliğe sahip tasarım ödülüdür. IF kendisine bir aracı gözüyle bakar, bu aracı endüstri tasarımcıları ve kullanıcılar arasında işleyen bir köprüdür.
Bütün dünyada düzenlenen sunumlar içinde IF Almanya'da ve uluslararası tasarım alanında en iyilere yer vermektedir. IF, atölye çalışmaları ve seminerler süresince, tasarımcılar, firmalar ve tasarıma özel bir ilgi duyan kişiler için araştırma, eğitim ve endüstri arasında bağlantılar oluşturmaktadır.
IF mühürü taşıyan ürünler bu rekabet ortamında kararlı adımlarla ilerlerler. IF, tasarımlar için oluşturulmuş bir tartışma forumu ve ürünlerin kolaylıkla pazarlanabildiği bir aracı kurum haline gelmiştir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/if-product-design-2001odulunu-nurus-aldi_328.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!