Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İGDAŞ 'En Havalı Kareler'i Seçti

İGDAŞ'ın düzenlediği ''En Havalı Kareler'' fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında düzenlenen ve 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan İGDAŞ'ın abonesi olan tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katıldığı yarışmanın ödül töreni, Taksim Metro İstasyonu sergi salonunda yapıldı. Sergi

yapi.com.tr / AA



İGDAŞ'ın düzenlediği 'En Havalı Kareler' fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında düzenlenen ve 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan İGDAŞ'ın abonesi olan tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katıldığı yarışmanın ödül töreni, Taksim Metro İstasyonu sergi salonunda yapıldı. Sergi salonunda, bin 848 fotoğraf arasından seçilen, İstanbul'u en güzel yansıtan 42 fotoğraf izlenime sunuldu.
    
Törende, İGDAŞ'ın ve hizmetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından konuşan İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, yarışmaya doğalgaz kullanan İGDAŞ abonelerinin katıldığını ve İGDAŞ'ın kuruluş amacı olan, İstanbul'un havasını temizlemek konusunda elde edilen başarının fotoğraflarla belgelendiğini belirtti.
 Aslan, ''İstanbul, havası ve nüfusu itibarıyla benzer ölçekteki dünyanın diğer büyük kentlerinden, örneğin Londra, Paris ve New York'tan daha temiz. Büyük bir gururla ifade etmek isterim ki, yapılan ölçümlere göre, dünyanın havası en temiz 3 büyük kentinden birisi İstanbul. Ayrıca dünyanın en saygın gazetelerinden Financial Times'in yaptığı bir araştırmaya göre, İstanbul, dünyanın en yaşanılır kentidir. Bu sonuçlar 1990'lı yılları hatırlarsak İstanbul'un yaşadığı değişimin ne kadar büyük olduğunu daha net biçimde görmemizi sağlıyor'' diye konuştu.
    
İGDAŞ'ın, 25 yıl önce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ölümcül boyutlara ulaşan hava kirliliğini ortadan kaldırmak için kurulduğunu belirten Aslan, yarışmaya katılan İstanbullulara teşekkür etti.
    
Yarışmada birinciliği kazanan Seçkin Uçan ödülünü İGDAŞ Genel Müdürü Aslan'dan alırken, ikincilik ödülü Berkan Süren'e, üçüncülük ödülü de Onur Çoban'a verildi. İGDAŞ özel ödülünü Emine Tekiner, mansiyon ödüllerini ise Tufan Kartal, Zülfü Aydın ve Fatih Sultan Mehmet Şadoğlualdı.

ETİKETLER: kurum çevre
http://www.yapi.com.tr/haberler/igdas-en-havali-kareleri-secti_87864.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!