Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İMO Ankara Şubesi'nde Seçim Heyecanı

Çağdaş Mühendisler Hareketi, diğer odalarda olduğu gibi İMO'da da seçime girerken, hareketin başkan adayı Nevzat Ersan , "Her üyenin kendisini, odanın bir unsuru değil, öznesi gibi gördüğü bir anlayışı gerçekleştireceğiz" vurgusunu yaptı.

Cumhuriyet ANKARA



b>İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi'nde, bu pazar yeni yönetim için seçimler yapılacak. Çağdaş Mühendisler Hareketi, diğer odalarda olduğu gibi İMO'da da seçime girerken, hareketin başkan adayı Nevzat Ersan , "Her üyenin kendisini, odanın bir unsuru değil, öznesi gibi gördüğü bir anlayışı gerçekleştireceğiz" vurgusunu yaptı.

TMMOB'a bağlı odaların şubelerindeki seçim telaşı sürüyor. İMO Ankara Şubesi de bu hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Genel kurulun ilk günü yarın, 10.00 - 17.00 saatleri arasında şubede yapılacak; pazar günü ise Mimar Kemal İlköğretim Okulu'nda saat 09.00 - 17.00 arasında yönetim ve delege seçimleri için sandık başına gidilecek. TMMOB'un diğer odalarında olduğu gibi Çağdaş Mühendisler Hareketi İMO Ankara Şubesi'nde de örgütlenerek, seçimlere katılıyor. Halen başkanlık görevini yürüten Fehmi Toptaş 'ın yeniden aday olmayacağı öğrenilirken, hareketin listesi Nevzat Ersan 'ın başkanlığında yarışacak.

Ersan, "Halkın ve ülkenin yararı, mesleğin gelişmesi, meslek mensuplarının onur, hak, yetki ve mesleki çıkarlarını korumak ve geliştirmekle sorumlu olduğumuzu bilerek yola çıktık. Her üyenin kendisini odanın bir unsuru gibi değil de öznesi gibi gördüğü bir anlayışı gerçekleştireceğiz" dedi. "Kamu ve üyelerimizin yararını öne çıkaran, mesleğini kamudan aldığı yetki çerçevesinde kullandığının bilincinde meslektaş yetiştirme gayretlerimiz olacaktır. Geçmiş dönemden devam eden öğrenci kurultaylarını önemseyerek gençlerimizi odaya kazandırmak en büyük çabamız olacaktır" görüşünü belirten Ersan, bu yönde listelerinde ağırlıklı olarak genç meslektaşlarına yer verdiklerine de dikkat çekti. Ersan meslektaşlarına, "Mevcut iktidar tarafından görevden alınan veya pasifleştirilen meslektaşlarımıza sahip çıkmak, onların yanında yer almak için buradayız. Onurlu yaşama hakkımıza, toplumsal geleceğimize, meslek etiğimize sahip çıkmak için buradayız" diye seslendi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/imo-ankara-subesinde-secim-heyecani_59055.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!