Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İMSAD 20. Yılını Kutladı

İMSAD İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği 20. yılını 5 Ekim 2004 Tarihinde İstanbul Hyatt Regency Oteli Balo Salonunda düzenlenen yemekle kutladı

yapitr/Deniz Türkeri
İMSAD 20. Yılını Kutladı

b>İMSAD İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği 20. yılını 5 Ekim 2004 Tarihinde İstanbul Hyatt Regency Oteli Balo Salonunda düzenlenen yemekle kutladı.

Yemek öncesi düzenlenen basın toplantısında İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Galip Sayıl ve İMSAD'ın üyesi olduğu CEPMC Avrupa İnşaat Malzemesi Üreticileri Konseyi Genel Sekreteri Sn. Philip Bennett hazırladıkları basın bültenlerini sundular.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Sn. Zeki Ergezen, Müsteşar Yardımcısı Sn. Yaşar Karayel, Yüksek Fen Kurulu Başkanı Sn. Oktay Şendur'un da katıldığı yemeğe sanayicilerin ve İMSAD üyelerinin yanısıra Prof. Dr. Sn. Mehmet Ali Taşdemir ve Eşi Doç. Dr. Canan Taşdemir, Prof. Dr. Sn. Semih Tezcan ve Eşi , diğer sektörel derneklerin yöneticileri ve eşleri de katıldılar.

20 yılını dolduran 4 üyeye İMSAD'ın 20. yılı anısına birer hatıra plaketi verildi. Kilsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati Ekmekçioğlu'nu temsilen ödülünü alan İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi Güven Cantürk'e ödülünü İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Belen; Dökümay A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aydıner'e ödülünü İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Taner; Çuhadaroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çuhadaroğlu'nu temsilen ödülünü alan Çuhadaroğlu Metal A.Ş. Genel Müdürü Kenan Aracı'ya ödülünü İMSAD Yönetim Kurulu üyesi Coşkun Şaka; İMSAD Yönetim Kurulu üyesi ve Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol'a ise ödülünü İMSAD Yönetim Kurulu üyesi Melih Kamil takdim ettiler. Ayrıca Bayındırlık ve İskan Bakanı Sn. Zeki Ergezen'e İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Galip Sayıl tarafından, CEPMC Genel Sekreteri Sn. Philip Bennett'e de İMSAD Yönetim Kurulu üyesi Sn. Doğan Hasol tarafından IMSAD'ın 20. Yılı anısına birer hatıra plaketi verildi.



IMSAD gerek Avrupa Komisyonu nezdinde CEPMC'nin Türkiyeyi temsil eden tek üyesi olarak, gerekse Bayındırlık ve İskan Bakanlığı nezdinde kurulan YAMTEK Yapı Malzemeleri Teknik Komitesinde üye olan ve yapı malzemeleri sektörünü temsil eden tek özel sektör kuruluşu olarak sektörde bir üst - bir şemsiye kuruluş olma görev ve sorumluluğunu üstlenmiş bulunuyor.

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Galip Sayıl tarafından tüm üyeler ve diğer sektörel derneklere önümüzdeki dönem bu doğrultuda yapılacak çalışmalara aktif katılma çağrısında bulunuldu.

Sn. Müge Wöber'in moderatörlük yaptığı , Nükhet - Neşet Ruacan Orkestrasının caz müziği ile eşlik ettiği gecede IMSAD 20. Yılını bir " ATILIM YILI " olarak nitelendirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/imsad-20-yilini-kutladi_19125.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!