Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnform A.Ş. Seminerlerde Ürünlerini Tanıttı

İnform Elektronik San. ve Tic. A.Ş., 10 Eylül Cuma günü Genç Girişimciler Kulübü' nde ve 01 Ekim 2004 Cuma günü CNR Fuar Merkezi' nde düzenlenen se

yapitr/Murat UYMUŞLAR
İnform A.Ş. Seminerlerde Ürünlerini Tanıttı

b>İnform Elektronik San. ve Tic. A.Ş., 10 Eylül Cuma günü Genç Girişimciler Kulübü' nde ve 01 Ekim 2004 Cuma günü CNR Fuar Merkezi' nde düzenlenen seminerlerde üstün teknolojili ürünlerinin tanıtımını yaptı.

10 Eylül Cuma günü, Genç Girişimciler Kulübü' nde gerçekleştirilen seminerde, İnform Satış&Pazarlama temsilcileri; İnform A.Ş. ve faaliyet alanları hakkında, genç girişimcilere bilgi verdiler. "Günümüzde Güç Elektroniği Teknolojileri" konu başlığından oluşan seminerde; İnform Kesintisiz Güç Kaynakları ve uygulama alanlarıyla ilgili sunumlar yapıldı.






01 Ekim 2004 Cuma günü CNR Fuar Merkezi' nde düzenlenen ve İnform Satış&Pazarlama, Satış&Proje, İnform-Danfoss temsilcileri tarafından verilen seminerde ise Kesintisiz Güç Kaynakları Teknolojilerine Genel Bakış, Teknoloji Harikası SAVER DSP ürünü, İnform-Danfoss Frekans Konvertörleri, İnform-Saft Ni-Cd Aküleri ve Uygulama Alanları hakkında bilgi verilerek, seminerler başarıyla tamamlandı.

Ülkemizde gerçekleşen bir çok ciddi projede çözüm ortağı olan İnform, 24 yıllık bilgi birikimi ve üstün teknoloji ürünleriyle 65 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/inform-a-s-seminerlerde-urunlerini-tanitti_18886.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!