Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ingersoll Rand'ın Düzce'deki Üretim Üssü: İTO Kilit Fabrikası

Dünya genelinde 30'dan fazla markanın sahibi olan, Türkiye'de 2001 yılında Düzce'deki ITO fabrikasını, 2005 yılında da İTO markasını satın alarak faaliyetlerini iç pazarda yoğunlaştıran Ingersoll Rand, 2006 yılında 'mükemmel üretim merkezi' seçilen Düzce fabrikasını EMEA bölgesinin en büyük üretim ve lojistik üssü olarak seçti. İngiltere'de üç,

yapi.com.tr
Ingersoll Rand'ın Düzce'deki Üretim Üssü: İTO Kilit Fabrikası

BR>


Fabrikaya yapılan toplam yatırım 70 milyon doları buldu

Üretimin yaklaşık yüzde 50'sinin ihracat, diğer yarısının da iç pazara verilen ürünlerden oluştuğunu açıklayan Yolcu, gelişen Türkiye pazarının Ingersoll Rand için çok büyük önem taşıdığının altını çizdi. Yolcu, "Yeni ürün lansmanları, Batı Avrupa ve Amerika pazarlarında lider konumdaki markaların Türkiye piyasasına da sunulması, pazara bir canlılık getirdi" dedi. Şu an Düzce fabrikası çatısı altında altı ayrı fabrikanın üretim yapmakta olduğunun altını çizen Yolcu, fabrikaya yapılan toplam yatırımın 70 milyon doları bulduğunu söyledi ve yatırımların Türkiye'de yoğunlaşmasının başlıca sebepleri olarak da Türkiye'nin 'gelişen iç pazar'ını, 'gelişmiş pazarlara yakınlığı'nı ve 'iş gücü ve eğitimli kadro' yapısını gösterdi.

"Düzce fabrikamız, IR Güvenlik Teknolojileri'nin Avrupa'daki en büyük üretim üssü ve daha da büyüyecek. Fabrikamızda İtalya'nın en çok satan hidroliklerini, İspanya ve Venezuela'nın en çok satan kilitlerini, İngiltere'nin en çok satan kilit ve hidroliklerini EN normlarına göre üretiyoruz. Fabrikanın ürettiği katma değer, 15 milyon dolardan 100 milyon dolara çıktı".

2009 yılı dışında her yıl yüzde 10 büyüyen Ingersoll Rand Türkiye'nin 2011 yılında yüzde 50 büyüme hedeflediğine işaret eden Yolcu, "Yenilikçilik, bizim en çok önem verdiğimiz değerlerden biri" diyerek, 2011'de toplam cirolarının yüzde 25'ini inovatif ürünlerden elde etmeyi hedeflediklerini açıkladı. Bu çerçevede Türkiye pazarına gerçek yangın sertidikasyonlu ürünler sunmaya başladıklarını aktaran Yolcu, böylece sektörün bilinçlendirilmesini de hızlandırdıklarını anlattı. Çevreye verdikleri öneme ve iş güvenliğine de değinen Yolcu, asıl hedeflerinin yeşil ürünler geliştirmek, üretim aşamasında ortaya çıkan atıkları düzenli bir biçimde sürekli azaltmak olduğunu, fabrikalarında 2 milyon saattir hiçbir iş kazası yaşanmadığını sözlerine ekledi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7  |   8
http://www.yapi.com.tr/haberler/ingersoll-randin-duzcedeki-uretim-ussu-ito-kilit-fabrikasi_86339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Popüler Fabrika Gezileri

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!