Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnşaat Aşamasında Bahçe Düzenlemesi

Karşıyaka’da “Sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma için ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü” Belediye Başkanı Cevat Durak ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Şube Başkanı Prof. Dr. Erhan Küçükerbaş arasında imzalandı.

Hürriyet Ege
İnşaat Aşamasında Bahçe Düzenlemesi

Karşıyaka’da “Sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma için ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü” Belediye Başkanı Cevat Durak ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Şube Başkanı Prof. Dr. Erhan Küçükerbaş arasında imzalandı. Kent estetiğinin sadece belediyelerin yaptığı düzenlemeler olmadığını belirten Durak, “Vatandaşlarımızın bahçelerine, balkonlarına sahip çıkmalarını, yaşadıkları alanları güzelleştirmelerini istiyoruz. Bu uygulama ile özellikle yanlış ağaç dikimi ile sonrasında yaşanan sıkıntılar önlenirken, müteahhitlerin bahçe düzenlemelerini yapmadan ayrılması önlenecek” dedi.

İnşaat ruhsatı aşamasında apartman bahçe alanı 200 metrekareden büyükse inşaatı yapacak olandan bahçe için proje de istenecek. Bahçe alanı 200 metrekareden daha küçük ise proje yerine bahçe düzenlemesi istenecek. Küçük bahçeleri düzenleyecek olanlara Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Peyzaj Mimarları Odası gönüllü danışmanlık hizmeti verecek. Bahçe düzenlemesi yapmayana oturma raporu verilmeyecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/insaat-asamasinda-bahce-duzenlemesi_82108.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!