Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnşaatçılar İngiltere'ye Çıkarma Yapacaklar

Alanya'da faaliyet gösteren inşaat ve emlak firmalarından yetkililerin oluşturduğu bir grup, ilçenin turizm ve inşaat sektöründeki kötüye gidişinin hızını kesebilmek ve tanıtımına katkıda bulunabilmek amacıyla 22-24 Eylül tarihlerinde, İngiltere'nin Birmingham şehrinde Nec Hilton Metropole Hotel'de 'Romance Of Turkey Property Show' adında bir

Akşam Gazetesi



b>Alanya'da faaliyet gösteren inşaat ve emlak firmalarından yetkililerin oluşturduğu bir grup, ilçenin turizm ve inşaat sektöründeki kötüye gidişinin hızını kesebilmek ve tanıtımına katkıda bulunabilmek amacıyla 22-24 Eylül tarihlerinde, İngiltere'nin Birmingham şehrinde Nec Hilton Metropole Hotel'de 'Romance Of Turkey Property Show' adında bir Türkiye ve gayrimenkul fuarı organize etti.

Organizasyon sözcüsü Mevlüt Görücü, 'İngiltere'de düzenlenecek bu fuarın tüm masrafları katılımcı inşaat ve emlak firmaları tarafından finanse edildi. Ayrıca bugüne kadar Alanya tanıtımında her zaman lider kuruluş olan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün de katkılarıyla organizasyonumuz hedeflediği tanıtım faaliyetini en iyi şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İngiltere'de değişik medya kuruluşlarıyla fuarın reklam çalışmalarını yürütmekteyiz. Bu reklamların yaklaşık 5 milyonluk bir kitleye ulaşacağını tahmin ediyoruz' dedi.

Fuara katılan kurumlar ve firmalar hakkında bilgi veren Görücü, 'Yaklaşık 3 aydır bu fuarın hazırlıkları devam etmektedir. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için maddi ve manevi destek veren firmalar ve kuruluşlar olan ALTAV, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Dairesi Londra Turizm Ofisi, Toroslar İnşaat, Yıldıztaşı İnşaat, Küçüker İnşaat, Elite İnşat, Aydoğan A.Ş., Er-Sel İnşaat, Fokus İnşaat, Sabaş İnşaat, Alaydın İnşaat, RE/MAX Best, Playa Villas Turkey, Interchange (İngiltere'den katılan firma) ve Sky Deals'a (İngiltere'den katılan firma) teşekkür ediyorum' diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/insaatcilar-ingiltereye-cikarma-yapacaklar_48177.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!