Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İSBAK A.Ş Dünya Markası Olma Yolunda İlerliyor

İSBAK A.Ş, Musul'da bulunan Al Hadbaa şirketiyle 'Sinyalizasyon malzemelerinin satış, bakım ve tamiri' anlaşmasını imzaladı. İSBAK A.Ş. Gene

İBB
İSBAK A.Ş Dünya Markası Olma Yolunda İlerliyor

b>İSBAK A.Ş, Musul'da bulunan Al Hadbaa şirketiyle 'Sinyalizasyon malzemelerinin satış, bakım ve tamiri' anlaşmasını imzaladı.

İSBAK A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu; Musul Vali Yardımcısı Dr Ibraheem Arafat, Trafik Müdürü Sameer Daood Mohammad, Hukuk Müdürü Thair Ahmad ve Vali Özel Kalemi Abd Alrazzq Taha Kashmolah ile İSBAK A.Ş toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmeler neticesinde İSBAK A.Ş, Musul'da bulunan Al Hadbaa şirketiyle 'Sinyalizasyon malzemelerinin satış,bakım ve tamiri' anlaşmasını imzaladı.

İSBAK A.Ş Genel Müdürü Kasım Kutlu, Al Hadbaa şirketiyle 'Sinyalizasyon malzemelerinin satış,bakım ve tamiri' anlaşmasını imzaladı. Irak'taki Al Hadbaa şirketi Musul Belediyesi tarafından açılan sinyalizasyon ihalesini kazanarak ilk somut adımını atmış oldu. Yaklaşık 115.000 USD tutarında olan ihale kapsamında İSBAK A.Ş Musul şehrine 200 adet 300'lük Ledli Oto Sinyal Ünitesi, 10 adet Expertra Kavşak Kontrol Cihazı ve bir adet Loop Kesme Cihazı ihraç edecek.


Bununla birlikte Al Hadbaa şirketi , Musul Belediyesine verilmek üzere 8 adet 300'lük Geri Sayım Cihazı satın aldı. Toplantıda alınan önemli kararlardan biri de Musul Belediyesi ve İSBAK A.Ş arasında bilgi ve deneyim paylaşımı sürecinin başlatılmış olmasıydı. İki tarafı da olumlu etkileyecek olan bu karar doğrultusunda yeniden yapılanma sürecine giren Musul Belediyesine İSBAK A.Ş olarak verilebilecek destek ve yardım konuşulan konular arasındaydı.

Al Hadbaa şirketiyle yapılan görüşmelerde yakın gelecekte yapılacak ihalelerde özellikle Geri Sayım Cihazının ilgi göreceği , Musul'a götürülen numunelerin şimdiden 'sabır sistemi' adıyla piyasadaki yerini aldığını belirttiler.

Elektronik mühendisi Saad M. Al Ghannam ve Elektrik Uzmanı Salim M. Abdulla her iki taraf içinde çok olumlu geçen bu bir haftalık ziyaretlerinin ardından ülkelerine geri döndüler.



http://www.yapi.com.tr/haberler/isbak-a-s-dunya-markasi-olma-yolunda-ilerliyor_17463.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!