Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İsdemir, Mayısta Üretim Rekorlarını Yeniledi

İskenderun Demirçelik A.Ş'de (İsdemir) geçen ay, "sıvı ham demir" ve "kangal üretimi" ile "aylık gemi tahliye" rekorları kırıldığı kaydedildi.

Dünya Gazetesi



skenderun Demirçelik A.Ş'de (İsdemir) geçen ay, "sıvı ham demir" ve "kangal üretimi" ile "aylık gemi tahliye" rekorları kırıldığı kaydedildi.

İsdemir'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 27 Şubat tarihinden itibaren OYAK'a ait ATAER Holding çatısı altına faaliyetlerini sürdüren İsdemir, hem yassı çeliğe dönüşüm yatırımlarına hem de verimlilik artırma çalışmalarına artan bir tempoyla devam ediyor. Açıklamada şirketin, değişen dünya koşullarında, girdiği "bayrak yarışı"nı yeni yatırım projeleri ile hızla sürdürdüğünü, vizyonu ve çalışanların işbirliğiyle hedeflenen etkili iş sonuçlarına kısa sürede ulaşıldığı belirtildi.

Şirketin zaman ve kaynaklarının etkin kullanıldığı vurgulanırken, Mayıs ayında "sıvı ham demir" üretiminde 213 bin 281 ton, "kangal üretiminde" ise 48 bin 335 ton ile aylık üretim rekorunun kırıldığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, İsdemir ve üçüncü şahıslara verilen liman hizmetleri kapsamında da, ayda 969 bin 451 ton ile aylık gemi tahliye rekorunun kırıldığı belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isdemir-mayista-uretim-rekorlarini-yeniledi_46201.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!