Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İsdemir'in 210 Milyon Dolarlık Modernizasyon Projeleri Başlıyor

İsdemir'in Çelikhane Modernizasyonu ve Slab Döküm Tesisi projeleri, sözleşmelerin imzalanmasından sonra yürürlüğe girecek. 210 milyon dolarlık projele

Dünya



sdemir'in Çelikhane Modernizasyonu ve Slab Döküm Tesisi projeleri, sözleşmelerin imzalanmasından sonra yürürlüğe girecek. 210 milyon dolarlık projeleri, Almanya'dan SMS-DEMAG ve Japonya'dan MITSUI firmaları gerçekleştirecek.

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamaya göre, tesisler için toplam 210 milyon dolar harcandı. Çelikhane Modernizasyonu projesinde, ana mühendislik, önemli ekipmanların detay mühendisliği ve temini, nezaretçilik ile eğitim hizmetleri yüklenici firma kapsamında olacak, diğer işler Erdemir Mühendislik Şirketi olan Erenco tarafından yürütülecek.

Proje ile verimlilik artışı, otomasyon iyileştirilmesi, kapasite artışı sağlanacak, çevre kirliliği önlenecek ve özellikle yassı ürün için gerekli olan uygun kalitede çelik üretilecek. Toplam maliyeti 130 milyon dolar olan projenin bütçesinin 43.5 milyon dolarlık bölümü yüklenici firma kapsamında olup, bu sözleşmeyle yürürlüğe girecek.

Slab Döküm Tesisi Projesi ile İSDEMİR'in yassı ürüne dönüşümünün ilk adımı gerçekleştirilecek ve projenin toplam maliyeti 80 milyon dolar olacak. Proje 23 ayda tamamlanacak ve Mayıs 2006'da üretime geçilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isdemirin-210-milyon-dolarlik-modernizasyon-projeleri-basliyor_13672.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!