Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Avrupa’nın En İyi Üçüncü Şehri

İstanbul, ABD’nin çok satan “Travel and Leisure” dergisinin okuyucularına yaptığı ankette, Avrupa’nın en iyi üçüncü şehri seçildi.

NTVMSNBC



ültür ve Turizm Bakanlığından edinilen bilgiye göre, dünya çapında 1 milyon 500 bin tiraja sahip ünlü seyahat dergisi “Travel and Leisure”, son sayısında, dünya ve Avrupa’daki en iyi şehir ve oteller ile ilgili okuyucularına anket düzenledi.

Anket sonuçlarında İstanbul, 100 tam not üzerinden aldığı 84.78 puanla Avrupa’daki en iyi üçüncü şehir oldu. Floransa’nın birinci, Roma’nın ikinci olduğu ankette İstanbul, Paris, Barcelona, Venedik ve Prag gibi Avrupa’nın ünlü şehirlerini geride bıraktı.

İstanbul, bütün dünyadaki en iyi şehirler arasında ise 8. oldu. İstanbul’u New York, Sydney, Bangkok gibi şehirler geçti.

Ancak, İstanbul, dünyanın en iyi 10 şehri arasında “en egzotik şehir” unvanına layık görüldü.

En İyi Otel de İstanbul'da
Ayrıca ankette, İstanbul Sultanahmet’teki Four Seasons Otel de Avrupa’daki en iyi otel seçildi. Four Seasons Otel, derginin okuyucularından 93.55 puan aldı.

En iyi oteller sıralamasında ikinci İngiltere’nin Londra şehrindeki The Milestone, üçüncü İtalya’daki Relais ll Falconisre oldu. Türkiye’nin rakip ülkelerinden Yunanistan ise sıralamaya giremedi.

“Reklam Kampanyası Meyvelerini Veriyor”
Tanıtma Genel Müdürü Özgür Özaslan da konu ile ilgili olarak, İstanbul’un yıldızının giderek daha çok parladığını söyledi.

Bakanlığın 2007 reklam kampanyalarının meyvelerini vermeye başladığını belirten Özaslan, yurt dışı tanıtım faaliyetlerinin artarak devam ettiğini kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-avrupanin-en-iyi-ucuncu-sehri_55310.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!