Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul'a 'Havacılık' Temalı Alışveriş Merkezi

İstanbul'un 'Havacılık' temalı alışveriş merkezi Airport, 28 Mayıs'ta kapılarını halka açıyor.

yapi.com.tr
İstanbul'a 'Havacılık' Temalı Alışveriş Merkezi

İstanbul'un 'havacılık' temalı alışveriş merkezi Airport, 28 Mayıs'ta kapılarını halka açıyor. Ataköy konut alanı, Atatürk Havaalanı ve pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir bölgede hizmet verecek olan Airport Alışveriş Merkezi, hafta içi 18.000, hafta sonu ise 24.000 kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Yıllık 8 milyon kişiye hizmet vermeyi hedefleyen alıveriş merkezi, ortalama bin kişiye istihdam yaratacak. Alışveriş merkezinin yatırım maliyeti 150 milyon dolar.

Airport Alışveriş Merkezi'nin yönetimi Türkiye'de ve dünyada toplam 40 ülkede hizmet veren Alman Şirketi HSG Grup Türkiye tarafından gerçekleştiriliyor. Proje yatırımcısı ise 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları Döğme ailesi.

Toplam 6 kattan oluşan alışveriş merkezi; 81.000 m2 kapalı alana, 32.000 m2 ticari alana sahip. Merkez içerisinde; 120 mağaza, 3500 m2'lik süper market , 800m2 elektronik market, 9 sinema salonu, 12 hatlı bowling salonu ve 2500m2'lik çocuk eğlence merkezi, 600 m2'lik buz pisti, 2000 oturma kapasiteli fast food alanı ve 1.600 araçlık ücretsiz otopark alanı mevcut.

E-5 Karayolu, Ataköy ve Atatürk Havaalanı'na çok yakın bir mesafede hizmet verecek olan Airport Alışveriş Merkezi, bulunduğu konum itibariyle farklı yaşam tarzlarının buluştuğu önemli bir bölgede bulunuyor. Ataköy, Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Başakşehir, Güneşli, Güngören, Halkalı, İkitelli, Küçükçekmece, Sefaköy, Şirinevler, Yenibosna, Bağcılar gibi farklı sosyal grupların kesiştiği bir bölgede hizmet verecek olan alışveriş merkezinin diğer bir bölgesel özelliği ise Atatürk Havaalanı, İstanbul Kültür Üniversitesi, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Fuarlar Alanı, pek çok iş merkezi ve metro istasyonları gibi önemli tesislerle çevrili olması.

İstanbul'un ikinci, İstanbul Avrupa yakasının ise birinci tematik özellikli alışveriş merkezi olan Airport, 'havacılık' konulu tematik bir özellik taşıyor. Tüm dekorasyon ve hizmetler 'havacılık' teması adı altında, 'uçak' formatına göre planladı.

Vakko markasının Merter'deki indirim mağazası, açılışla birlikte Airport AVM'de hizmet verecek. Baldini ve Pilar Abril adlı Türkiye'ye yeni açılan İtalyan ayakkabı markaları Airport'ta yer alacak. Diğer markalar arasında ise Camel Active, Nike, Levis&Dockers, Fun City Çocuk Eğlence Merkezi, Pierre Cardin, Royal Halı, Tekin Acar, İpekyol, So Chic, LC Waikiki, Atalar, Dufy, Sarar, Y-London, Jimmy Key, Sevil Parfümeri, Adidas, Burger King, IGS gibi pek çok marka yer alıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbula-havacilik-temali-alisveris-merkezi_61725.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!