Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstinye Park Eylül Ayında Açılıyor

Orjin Grup ve Doğuş Grubu ortaklığıyla İstanbul’da hayata geçirilen yeni alışveriş merkezi İstinyePark’ın Eylül ayında hizmete açılacağı bildirildi.

Hürriyet Gazetesi



rjin Grup ve Doğuş Grubu ortaklığıyla İstanbul’da hayata geçirilen yeni alışveriş merkezi İstinyePark’ın Eylül ayında hizmete açılacağı bildirildi.

Toplam 87 bin metrekare mağaza alanı olmak üzere toplam 270 bin metrekare inşaat alanına sahip İstinyePark ’ta 300 mağaza yer alacak. Türkiye’de ilk ya da en büyük mağazasını İstinyePark’ta açacak olan markalar arasında Armani Jeans, DKNY Jeans, Dolce & Gabbana, Ferre, Gucci ve Paul Smith gibi moda dünyasının önde gelen isimleri bulunuyor. İstinye Park, dünya markalarının yanı sıra aralarında Vakko, Beymen, Boyner, Mudo Concept, Gilan, Machka, Derishow gibi önde gelen Türk markalarına da bünyesinde yer verecek.

İstanbul’da toplam 200’ün üstünde modacıyı bir araya getiren tek alışveriş merkezi özelliğine sahip olduğu bildirilen İstinyePark’ta, 300’e yakın mağaza, 40’a yakın cafe ve restoran, biri İstanbul’un tek 3 boyutlu IMAX teknolojisine sahip sinema salonu olmak üzere toplam 12 sinema salonu ile AFM yer alacak. İstinyePark’ta, 6 bin metrekare alana yayılmış, açık-kapalı havuzları, büyük bir SPA’sı bulunan spor ve yaşam merkezi olan Hillside City Club da hizmet verecek. İstinyePark’ın, açık alanda yer alan Park bölümünde, alışveriş caddesi yapıldı. Cadde, park alanı, sokakları ile bir şehir meydanını çağrıştıracak şekilde düzenlendi. Burberry, Chloe, Coach, Etro, Louis Vuitton, Paul Smith gibi dünya markalarının yer alacağı bu meydana otomobil ile de girilebilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istinye-park-eylul-ayinda-aciliyor_56024.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!