Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İSTON, Türkiye'nin En Yüksek Performanslı Şirketleri Arasında

Fortune Türkiye Dergisi’nin 2009 yılı satış hacimlerine göre yaptığı Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesinde İSTON, 387. sırada yerini aldı.

ibb.gov.tr
İSTON, Türkiye'nin En Yüksek Performanslı Şirketleri Arasında

STRONG>Fortune Türkiye Dergisi’nin 2009  yılı satış hacimlerine göre yaptığı  Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesinde İSTON, 387. sırada yerini aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin  iştirak şirketi olarak İSTON; Türkiye’nin en büyük şirketlerinin yer aldığı devler liginde bu yıl da varlığını korudu. Genel sıralamada 387. olan  İSTON, inşaat malzemeleri kategorisinde 5. sırada yer aldı.

İstanbul’da faaliyet gösteren şirketlerin ağırlıklı olarak yer aldığı listede İSTON, karlılık sıralamasında da 3. oldu.

İSTON Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan konuya ilişkin olarak “ Küresel çerçevede ekonomik ve finansal zorlukların yaşandığı bir dönemde, performansımızı koruyarak Türkiye’nin  ekonomisine katma değer üreten bir kuruluş olmaya devam etmek mutluluk verici bizler için.  Bir belediye iktisadi teşekkülü olarak; tüm sektörler içerisinde lokomotif bir işleve sahip olan yapı sektörünün önemli aktörlerinden biri olmaya devam etmek,  hedef  ve stratejilerimizin doğruluğunu  göstermiştir. Artan bir performansla ülkemiz ekonomisi için değerler ortaya koymak, gelişiminde pay sahibi olmak bizler için daimi hedef olmaya devam edecektir.“ açıklamasını yaptı.

Türkiye’nin ihracat yapan kuruluşları arasında da ilk 500’e giren İSTON, 500’ü aşkın ürün çeşidi, Avrupa Birliği işbirliği ile yürütülen Ar-Ge projeleri, çağdaş kentsel donatı tasarım ve projeleri ile altyapı ve üstyapı için hizmet üretmeye devam ediyor.

 

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/iston-turkiyenin-en-yuksek-performansli-sirketleri-arasinda-_80928.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!