Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İtfaiye Anadolu Bölge Müdürlüğü, Yeni Binasında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, binalarını ve ekipmanlarını modernleştiriyor. Dünya standartlarında malzeme ve ekipman

İBB
İtfaiye Anadolu Bölge Müdürlüğü, Yeni Binasında

b>İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, binalarını ve ekipmanlarını modernleştiriyor. Dünya standartlarında malzeme ve ekipmanla donatılmış itfaiye birimleri; hizmet binaları olarak da en son teknolojiye sahip, modern ve uzun yıllar ihtiyaca cevap verebilecek yapılar haline geliyor.

1998 yılında ihdas olunan İtfaiye Anadolu Bölge Müdürlüğü; bölgenin 16 değişik noktasında yer alan grup ve müfreze birimleri vasıtasıyla, 665 personel, 106 araç-gereç ve ekipmanla itfaiyevi olaylara müdahelede bulunuyor. Ayrıca; hastane, okul, alışveriş merkezleri ile muhtelif işyerlerinin denetim çalışmaları da sürdürülüyor.

Son olarak Ümraniye İtfaiye Binası, aynı çalışmalar çerçevesinde onarımdan geçirildi. Daha sağlam ve fonksiyonel hale getirilen bina, 19 Ocak 2004 tarihinden itibaren İtfaiye Anadolu Bölge Müdürlüğü idari hizmet binası olarak hizmete açıldı.

Anadolu yakasında büyük sanayi tesisleri ve havaalanının yeraldığı riskli bölge konumundaki Pendik-Kurtköy'de de itfaiye binası inşaatı devam ediyor. Binanın en kısa zamanda hizmete alınması hedefleniyor. Bina hizmete alındığında; resmi kuruluşlar ile okullar başta olmak üzere yoğun bir eğitim çalışması ve tatbikatlar gerçekleştirilecek. Böylece; itfaiyevi olaylara karşı bilinçli bir toplum oluşturma hedefi ile gerek müdahele ve gerek önlem alma noktasında önemli bir bilgi akışı sağlanmış olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/itfaiye-anadolu-bolge-mudurlugu-yeni-binasinda_8747.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!