Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir Soyak Mavişehir'de Peşinat Yüzde 25

İzmir Soyak Mavişehir II. Etap satışlarında ara ödemeli sistemi geliştiren Soyak, tüketicilere 60 ay boyunca yılda birer kez ara ödeme seçeneğini sunuyor.

Referans Gazetesi/Selma ŞENOL
6


zmir Soyak Mavişehir II. Etap satışlarında ara ödemeli sistemi geliştiren Soyak, tüketicilere 60 ay boyunca yılda birer kez ara ödeme seçeneğini sunuyor. İnşaat sektöründe 46 yıldır faaliyet gösteren Soyak, İzmir Soyak Mavişehir Projesi’nde ev sahibi olmak isteyen müşterilerinin yüzde 25 peşinatla ve yıl içindeki gelirlerine göre belirleyecekleri sabit tarihlerde yapacakları sabit ara ödemelerle aylık taksitleri "ev kirası öder gibi" ödeme olanağı sağlıyor. 2009 başında teslim edilecek olan Soyak Mavişehir II. Etap konutlarını tercih edenler, bu süre içinde sadece iki kez ara ödeme yapmış olacaklar. Böylece ödemelerinin büyük bir bölümünü de evlerini teslim aldıktan sonra gerçekleştirecekler. “Önce otur, Sonra öde” olarak da adlandırılan bu alternatif kredi seçeneğiyle Soyak Mavişehir II. etabında konut sahibi olacak Soyak müşterileri, tapularını da evlerinin tamamlanmasını beklemeden 4 ay içerisinde almış olacaklar. Toplam ödeme kapsamında almayı düşündükleri banka kredilerinde ise, sunulan uygun yüzde 1.20 faiz oranından yaralanabilecekler.

Soyak Genel Müdür Emre Çamlıbel, ücretleri dışında yılın belli dönemlerinde toplu gelir elde eden tüketicilere yönelik geliştirilen bu projede; prim, ikramiye ve banka faiz gelirlerini ev sahibi olmak için değerlendirmek isteyenlerin, ara ödemelerini de bu dönemlerde yapabildiğini söyledi. Çamlıbel, "Soyak Mavişehir II. etap konutlarında peşin ödemelerin yüzde 25 düzeyine çekilmesi de tüketicilere bir başka önemli avantaj olarak sunuluyor" dedi. İzmir’de yapımı devam Soyak Mavişehir projesi toplam 1500 konuttan oluşuyor. Yeni açılan İzmir Otobanı’na doğrudan bağlanan Soyak Mavişehir, Egepark ve Carrefour gibi alışveriş merkezlerine de yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-soyak-mavisehirde-pesinat-yuzde-25_51809.html

Read Comment Section
6 Yorum Yorum Yaz
  • 1+1 veya 2+1'lerin fiyat listesini görmek istiyorum. ffizik@hotmail.com YANITLA
  • fiyatlarla ilgili bilgi verir misiniz? byaziciiiii@yahoo.com.tr YANITLA
  • fiyatlarla ilgili bilgi verir misiniz? gokcenaltinyay@yahoo.com YANITLA
  • fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz? seyhanfrat@yahoo.com.tr YANITLA
  • 1+1 ev almak istiyorum fiyatlar hakkında bilgilendirir misiniz? gulsahgungordu@hotmail.com YANITLA
6 yorumdan 5 tanesi gösteriliyor.  1  |  2  |  DEVAMI
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!