Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kale Grubu Bayi Toplantısı Antalya'da Yapıldı

Kale Grubu Şirketleri yapı sektöründeki öncü markalarından Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, RocaKale, Kaleterasit ve Kaledekor'un satışını y

Kale Şirketler Grubu
Kale Grubu Bayi Toplantısı Antalya'da Yapıldı

b>Kale Grubu Şirketleri yapı sektöründeki öncü markalarından Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, RocaKale, Kaleterasit ve Kaledekor'un satışını yapan bayilerini eşleri ile birlikte Antalya'da ağırladı.

Türkiye'nin dört bir yanından Antalya'ya gelen Kale Grubu Bayileri, toplantıda 2004 hedefleri hakkında bilgi edinmenin yanı sıra, çeşitli etkinliklerle eğlenme ve dinlenme fırsatını da buldular.

11-14 Mart tarihleri arasında Antalya - Manavgat Silence Beach Oteli'nde gerçekleştirilen "Yeni dönem, yeni hedefler" başlıklı Kale Grubu Bayi Toplantısı'na 251 bayi, eşleri ile katıldı. Toplantıya ayrıca Kale Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Teknik Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Seramik Grup Başkanı Tarık Özçelik'in yanısıra, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, RocaKale, Kaleterasit ve Kaledekor markalarının üst düzey yöneticileri ile satış ve pazarlama ekipleri katıldı.

Kale Grubu Bayi Toplantısı'nın ikinci günü yapılan sunumda, Kale Grubu Şirketleri Başkan Vekili Zeynep Bodur Okyay Türkiye ve dünyadaki ekonomik gelişmeler ile Kale Grubu'ndaki yeni yapılanmayı ve kurumsal düzenlemeleri aktardı. Zeynep Bodur Okyay konuşmasında dünyadaki gelişmelerin çok hızlı olduğuna dikkat çekerek, Türkiye'deki krizin atlatıldığını, temkinli bir iyimserlikle yoluna devam ettiğini söyledi. Bodur, Kale Grubu'nun kriz döneminde bile yeni ve modernizasyon yatırımlarına devam ettiğini, kalite ve yenilikçiliğini koruduğunu, kurumsal düzenlemeler gerçekleştirdiklerini, faaliyet konularında güçlü ve öncü olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Seramik Grup Başkanı Tarık Özçelik ise Seramik Grubu'ndaki teknolojik yenilikler, yeni hizmetler ve yeni ürünler hakkında bilgiler verdi. Tarık Özçelik , Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Roca Kale, Kaleterasit ve Kaledekor markalarının yeni ürünlerini tanıttı ve 2004 hedeflerini anlattı. Sunumun öğleden sonra konuşmacısı olan Prof. Dr. Acar Batlaş'ın 'İş Hayatında Başarı ve Aile Hayatında Mutlu Olmanın yolları' konulu konuşması bayiler ve eşleri tarafından da büyük bir ilgi ile izlendi.

Kale Grubu Bayi Toplantısı'nda bayi eşlerine yönelik Ahşap Boyama ve Mozaik Atölyesi, Takı Tasarım Atölyesi, Cilt Bakımı ve Makyaj Atölyesi etkinlikler büyük ilgi gördü. Ayrıca Bayiler, düzenlenen Açıkhava etkinleri ile Mini Slot Car yarışlarında stres atma imkanı buldular. Açıkhava etkinliklerinde bir grup Aspendos ve Manavgat Şelalesini Tekne Turunu tercih ederken, diğer bir grupta Jeep Safari ile Oyma Pınar Barajı ve Gülen Dağı'nda zorlu ama muhteşem bir jeep safari turuna katıldılar. Akşamları ise Kale Grubu Bayileri ve eşleri, düzenlenen Nihavend Gece ve Gala Gecesi gibi etkinliklerde gönüllerince eğlendiler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-grubu-bayi-toplantisi-antalyada-yapildi_9853.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!