Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kalekim Almanya Bau Fuarı'nda Katıldı

Kalekim Almanya Bau Fuarı'nda Katıldı

yapi.com.tr
Kalekim Almanya Bau Fuarı'nda Katıldı

b>Kale Grubu’nun yapı kimyasalları sektöründeki lider firması Kalekim Almanya Bau 2005 Fuarı’na katılarak uluslararası arenada ülkemizi temsil etti.

Münih Fuar alanında 16.’sı gerçekleştirilen fuara Kalekim, A4 holde 30 metrekarelik bir stand’la katıldı. Kalekim fuarda teknik yapıştırıcılarını, izolasyon ürünlerini, yüzey hazırlık malzemelerini, AntiAsit porselen karoyu, renkli derz dolgularını ve Kaleterasit’in yeni nesil sıvalarını uygulama panolarıyla birlikte sergileyerek ürünlerini profesyonellerin ve tüketicilerin beğenisine sundu.

İki yılda bir yapılan BAU, bu yıl Yeni Münih Fuar alanında kurulan fuar; çatı, duvar ve cephelerin teknik donanımı için gerekli ürünlerden bina güvenliği için gerekli sistemlere kadar bir çok alanı içeriyordu. 170 bin metrekarelik bir alanda yapılan fuara 40 ülkeden 1800'ün üzerinde firma katıldı.

BAU ziyaretçileri, BAU'yla eş zamanlı olarak gerçekleştirilen İklimin Sonuçları ve Doğal Afet Güvenliği Kongreleri ile 2. Uluslararası İhtisas Fuarı "Acqua Alta"ya da katıldı. "Acqua Alta" Sergi ve Kongresi ise afet yönetiminden bina tekniği ve materyallerine kadar geniş bir konuyu içeriyordu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kalekim-almanya-bau-fuarinda-katildi_22674.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!