Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Karaburun-Foça Vapur Seferi

İzmir'in Karaburun ile Foça ilçeleri arasında deniz seferleri başlatıldı. Karaburun Belediyesi ve TurYol’un işbirliği ile gerçekleştirilen deniz seferleri hafta sonlarını kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek. Karaburun ile Foça arasını 50 dakikada kateden vapurun 500 kişi taşıma kapasiteli olduğu ve daha önce Ayvalık-Midilli arasında çalıştığı

Hürriyet Gazetesi
1 Karaburun-Foça Vapur Seferi

İzmir'in Karaburun ile Foça ilçeleri arasında deniz seferleri başlatıldı. Karaburun Belediyesi ve TurYol’un işbirliği ile gerçekleştirilen deniz seferleri hafta sonlarını kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek. Karaburun ile Foça arasını 50 dakikada kateden vapurun 500 kişi taşıma kapasiteli olduğu ve daha önce Ayvalık-Midilli arasında çalıştığı bildirildi.

Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, karayoluyla 3 saat süren Karaburun ve Foça arasındaki ulaşımın deniz yoluyla 50 dakikaya indiğini dile getirdi.

Cuma günleri 08:00 ve 19:00’da Foça’dan, 09:00 ve 20:00’de Karaburun’dan, cumartesi ile pazar günleri 10:00 ve 19:00’da Foça’dan 11:00 ve 20:00’de Karaburun’dan kalkacak vapurlar ile seferler yapılacak. Bilet fiyatları tam tek gidiş 8 TL, gidiş-dönüş 15 TL, öğrenci tek gidiş 5 TL, gidiş-dönüş 8 TL olarak belirlendi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/karaburun-foca-vapur-seferi_69731.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Tebrik ederim. Umarım devamlı olur zira ulaşım çeşidi ne olursa olsun bu şekilde açılan birçok hattın devamlı kalmadığını görüyorum. İyi günler. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!