Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kentsel Dönüşüm Son Sürat Sürüyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar’a ’Modern Kent Duyarlılığı Ödülü’nü kazandıran ’Şentepe Kentsel Dönüşüm Projesi’ne kış gelmesine rağmen son hız devam ediliyor.

Hürriyet Gazetesi



enimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar’a ’Modern Kent Duyarlılığı Ödülü’nü kazandıran ’Şentepe Kentsel Dönüşüm Projesi’ne kış gelmesine rağmen son hız devam ediliyor.

Şentepe’nin yıllardır çözülemeyen gecekondu sorununu ortadan kaldıran proje ile 14 bin gecekondunun yerine 35 bin modern konut yapılması planlıyor. Şu ana dek yapılmış en büyük kırsaldan kentsele dönüşüm projesi olarak tarihe geçen projede, kış şartlarına rağmen çalışmalar sürüyor. Vatandaşlar da, yeni ve modern konutlara kavuşmak için gecekondularını modern konutlara çevirme çalışmaları ve görüşmeleri son sürat devam ediyor. Şentepe’de yapılan çalışmalarda, bölgenin yeşil dokusunun korunduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Duyar "Şentepe’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, gecekondu imajından kurtulacak. Daha güzel bir Yenimahalle için çalışmalarımız sürüyor. Cesaretli ve kararlı adımlarla da yolumuzda yürüyoruz." dedi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/kentsel-donusum-son-surat-suruyor_58791.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!