Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kilyos Sahili Satılıyor

Kilyos ve Demirciköy’deki 1 pafta 333 parsel sayılı 100 bin 580 m2’lik taşınmaz alanın satışı için düğmeye basan Sarıyer Belediyesi, bu kararını geçtiğimiz Pazartesi günü belediye meclisinin gündemine ek gündem maddesi olarak getirdi.

Vatan Gazetesi
Kilyos Sahili Satılıyor

b>Kilyos ve Demirciköy’deki 1 pafta 333 parsel sayılı 100 bin 580 m2’lik taşınmaz alanın satışı için düğmeye basan Sarıyer Belediyesi, bu kararını geçtiğimiz Pazartesi günü belediye meclisinin gündemine ek gündem maddesi olarak getirdi. Getirilen teklif ortalığı karıştırırken, meclisin 10 CHP’li üyesi bu karara şiddetle karşı çıkıyor.

Belediye Meclis Üyesi Erdal Sarıgöl, bu kararı Sarıyer ve İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet olarak gördüklerini söyledi. Pazartesi günü yapılan meclis toplantısında Kilyos ve Demirciköy yerleşim alanlarının satılma teklifinin getirildiğini dile getiren Sarıgöl, “Büyük ihtimalle satış yönünde karar alınacak” diye konuştu.

Kilyos ve Demirciköy’deki 1 pafta 333 parsel sayılı 100 bin 580 m2’lik taşınmaz alanın Kilyos’taki Turban Tesisleri’nin yanından başlayarak yukarıya doğru devam eden alanı kapsadığını söyleyen Sarıgöl, “Kıyı seridinden başlayarak kumsal da dahil satılmak isteniyor. Oysa kıyı kanunu çok açıktır. Kıyıların halkın kullanımına açık olması gerekiyor. Kiraya verilebilir ama satılamaz. Ama şimdi satılıyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kilyos-sahili-satiliyor_53241.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!