Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kızkumu'nda Ünlü Prenses Heykeline Saldırı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde denizin üzerinde yürüyor hissi veren 600 metre uzunluğundaki Kızkumu Plajı'nın simgesi 'Prenses' heykelinin eli kırıldı.

yapi.com.tr
Kızkumu'nda Ünlü Prenses Heykeline Saldırı

Marmaris'e 30 kilometre uzaklıktaki Orhaniye Mahallesi'nde bulunan 600 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde olan Kızkumu Plajı'ndaki 20 yıllık 'Prenses' heykeli yüzlerce kişinin özçekim yapması nedeniyle zarar görüyor. DHA’da yer alan habere göre; Kızkumu efsanesindeki Bybassos Kralı'nın güzel kızının tasvir edildiği, kaidesiyle 1.5 metre boyunda olan alçıdan heykelin eli, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı. 

Orhaniye Mahallesi Muhtarı Cem Dinç, "Kızkumu, Muğla bölgesinin güzide yerlerinden biri. Ancak ilgisizlikten şu an kanadı kırılmış bir kuş gibi. Böyle devam ederse çocuklarımıza bırakacağımız bir Kızkumu kalmayacak. Devlet büyüklerinden acilen gerekli önlemleri almalarını, buranın korunup gelecek nesillere aktarılmasını istiyoruz. Heykel oraya eski işletme sahibi tarafından konulmuştu. Gelen misafirlerin büyük ilgisini çekti. Saldırıya uğrayıp elinin kırılması ve tahribata uğramasını kınıyorum. Muhtarlık olarak heykelin yenisini yaptırmak istiyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kizkumunda-unlu-prenses-heykeline-saldiri_174267.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!