Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konut Fiyatları Gerçek Değerinin Altındayken Yatırım Yapanlar Kazanacak

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bugüne dek kriz dönemlerinde gösterdikleri özgüvenin her zaman tüketiciye olumlu yansımaları olduğunu ve Ağaoğlu’nun herkesin yatırımlarını ertelediği veya iptal ettiği dönemlerde yeni ve çok avantajlı kampanyalar üretmekten geri kalmadığını ifade etti.

yapi.com.tr
Konut Fiyatları Gerçek Değerinin Altındayken Yatırım Yapanlar Kazanacak

Ağaoğlu, Ataşehir My World’ün son etabı olan Southside’ı özellikle projenin genelinde 2 + 1 daire stoklarının tükenmiş olması ve bu tip dairelere olan yoğun talep nedeniyle 2 ay öne çekerek yeni bir kampanyayla birlikte satışa çıkardı. Southside, değişik tiplerdeki toplam 376 daireyle konuta ihtiyacı olanların ve yatırım yapmak isteyenlerin ilgisine sunuluyor.

Satışla ilgili Ağaoğlu My World’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bugüne dek kriz dönemlerinde gösterdikleri özgüvenin her zaman tüketiciye olumlu yansımaları olduğunu ve Ağaoğlu’nun herkesin yatırımlarını ertelediği veya iptal ettiği dönemlerde yeni ve çok avantajlı kampanyalar üretmekten geri kalmadığını ifade etti. Ali Ağaoğlu, tanıttıkları Southside projesinin, değeri her geçen gün yükselen bir bölge olarak dikkat çeken Ataşehir’deki My world projesinde yer alan son etap olduğunu vurgulayarak, buradan konut alanların çok karlı çıkacağını, böyle bir projeden konut sahibi olmak için en doğru zamanın da konut fiyatlarının gerçek değerinin altında olduğu bu dönem olduğunu belirtti.

2001 krizinin ardından 5 projeye imza atıklarını ve oturup ağlamak yerine akıllı projeler yaparak krizi atlattıklarının altını çizen Ali Ağaoğlu kriz dönemlerinde doğru projelerin satabileceğine inandığını ve Türkiye’nin potansiyeline inandığını söyleyen Ağaoğlu Southside’ı da  bu dönemde satışa sunarak iyi bir projenin satılabileceğini ispatlayacağını sözlerine ekledi.

Yüzde 35 peşinat veren, borcunu sıfır faizle kapatabiliyor

Ağaoğlu’nun özkaynaklarını teminat göstererek geliştirdiği ödeme kampanyasına göre, Southside’da daire sahibi olmak için yüzde 10’luk peşinatı ödemek yeterli. Daire sahipleri ödeme planlarını yaparken ödeyecekleri peşinat haricinde geri kalan payı en az yüzde 5’lik veya daha fazla oranlarda ara ödemeler halinde kapatabiliyor. Peşinat ve iki ara ödeme dışında kalan pay için Ağaoğlu’nun yaptığı özel anlaşmalarla belirlenen düşük faiz oranlarıyla banka kredisi kullanılabiliyor. Buna göre 12 ayda 0.75’le 120 ayda 1.45’le olmak üzere çeşitli vadelerdeki banka kredileri tercih edilebiliyor. Daire fiyatının yüzde 35’ini peşin verenler ise kalan borcu iki taksitte tamamlayarak hiç vade farkına gerek kalmadan sıfır faizle tüm ödemelerini yapabilecekler.

Toplantıda Ağaoğlu ve kampanyalar hakkında bilgiler veren Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı bugün Türkiye'deki konut ihtiyacının 1 milyon adet olduğunu fakat inşa edilen konut sayısının en iyi dönemlerde dahi 600 bini aşmadığını söyledi. Bu durumda Ağaoğlu’nun devreye girerek  konut projelerinin yanı sıra vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri finansal çözümlerle de bu açığı kapatmayı hedeflediklerini belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konut-fiyatlari-gercek-degerinin-altindayken-yatirim-yapanlar-kazanacak_64150.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!