Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Köprülere Destek İçin Geri Sayım

Marmara Bölgesi'nde 1999'da meydana gelen iki deprem sonrası hasar gören Boğaziçi köprüleri ile otoyol ve viyadüklerin güçlendirilmesi projesinde g

Sabah
Köprülere Destek İçin Geri Sayım

b>Marmara Bölgesi'nde 1999'da meydana gelen iki deprem sonrası hasar gören Boğaziçi köprüleri ile otoyol ve viyadüklerin güçlendirilmesi projesinde geri sayım başladı.

Köprü, otoyol ve viyadüklerin güçlendirilmesi için start verildi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nce Japon kredi kuruluşu JBIC'den sağlanan 12 milyar Japon Yeni tutarındaki krediyle finanse edilecek. İstanbul'daki büyük açıklıklı köprülerin sismik takviyelerinin yapılmasına yönelik ihalede 3 firma yeterli görüldü.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan değerlendirme raporunda, JBIC'den beklenen onayın alınmasının ardından yeterli görülen 3 Japon firmasına davet mektupları gönderilerek teklifleri istendi. Yeterlik belgesi alan firmalara son teklif verme tarihi 5 Ekim 2004 olarak bildirildi.

Boğaziçi köprüleri ile birlikte bölgedeki otoyol ve viyadüklerin içinde bulunduğu ihalede Japonya'dan Ishikawajima Harima Heavy Ind.Co.Ltd., Mıtsubishi Heavy Industries Ltd ve JFE Engineering Corp. firmalarının yarışmaları bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/koprulere-destek-icin-geri-sayim_17379.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!