Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Silestone Bianco Calacatta
BÖLÜM SPONSORU

LG Therma V

LG Therma V, zahmetsiz ve kolay kurulumu, ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek ürünle çözmesi ve çevre dostu yapısıyla mükemmel bir alternatif oluşturuyor.

yapi.com.tr
LG Therma V

LG Therma V, tek bir kompakt ünitede ısıtma, soğutma ve sıcak su sağlayan bir AWHP (Havadan Suya Isı Pompası) sistemidir. Esasen, AWHP sistemleri bir kazan olarak çalışır ancak son derece yüksek verimlilikte çalışan sistemlerdir. Her yıl, AWHP sistemlerini kurmayı tercih eden geliştiricilerin sayısı artmaya devam ediyor. LG Therma V, basit ve kolay kurulumu ile öne çıkıyor. Bir HVAC sistemi kurmak, insan gücü ve adam - saat gerektiren karmaşık bir süreçtir. Bu noktada Therma V, oyun kurallarını değiştirerek ön plana çıkıyor. Dahası, Therma V Monoblok modeller kurulum sürecini daha da kolaylaştırıyor. İç ve dış ünite tek bir kompakt ünitede bir araya geldiğinden, nakliye ve kurulum olabildiğince basit bir hal alıyor. Bu üniteler ayrıca ek soğutucu akışkan borusu ihtiyacını da ortadan kaldırıyor, böylece kurulum deneyimi çok az olan veya hiç olmayanlar bile işi yönetebiliyor. En yeni monoblok modeller, onları R410A soğutucu akışkan ile çalışan ünitelerden 10 kat daha hafif hale getiren ve kurulumu daha da kolaylaştıran R32 soğutucu akışkan kullanıyor.

LG Therma V yapılandırıcı yazılımı, montajcıya her projeye özgü geniş bir veri yelpazesine erişim olanağı sağlıyor. Böylece montajcı, sahaya gelmeden önce herhangi bir işi kapsamlı bir şekilde anlıyor. Configurator yazılımı yalnızca kurulumcuları kurulum süreci için hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilere ne bekleyeceklerini bilmeleri için süreci net bir şekilde anlamalarını sağlıyor.

Therma V bu çevre bilinci çağında daha da değerli bir şey sunuyor. LG inverter teknolojisi, Therma V'nin optimum enerji verimliliği ile en yüksek kapasitede performans göstermesine yardımcı oluyor. LG inverter, değişken inverter hızı özellikleri sayesinde enerji tüketimini en aza indiriyor. Ayrıca Therma V BLDC fan, düşük hızlarda yüzde 40'a, yüksek hızlarda yüzde 20'ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. Therma V, fosil yakıt tüketimini ve genel CO2 emisyonlarını azaltırken karbon ayak izini azaltmak için elektrik enerjisini kullanıyor.

Çevresel faydalara ek olarak, LATS (LG Klima Teknik Çözümü), Therma V'in ekonomik faydalarını göstermek ve kullanıcılara enerji maliyetlerinde ne kadar tasarruf ettiklerini göstermek için tam simülasyon analizi çalıştırabiliyor. Program, belirtilen parametrelerin girilmesi yoluyla yıllık enerji maliyetlerini, yıllık CO2 üretimini, aylık enerji kullanımını ve maliyetlerini ve ayrıca sıcaklık dışarıda değiştikçe toplam termal enerji kullanım miktarını hesaplayabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/urunhaberleri/lg-therma-v_182732.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!