Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mavi Kale'den Dış Cephe Manto Uygulamalarına Sigorta Güvencesi

Isı yalıtımı sektörünün öncü markalarından Mavi Kale'nin 'Dış Cephe Mantolama Sistemi Uygulamaları', 'uygulama +1 yıllık kullanım' sürecinde sigorta kapsamında korunuyor.

yapi.com.tr
Mavi Kale'den Dış Cephe Manto Uygulamalarına Sigorta Güvencesi

br/> Isı yalıtımı sektörünün öncü markalarından Mavi Kale'nin 'Dış Cephe Mantolama Sistemi Uygulamaları', 'uygulama +1 yıllık kullanım' sürecinde sigorta kapsamında korunuyor.

Türkiye'nin sigortalanabilen ilk ve tek dış cephe mantolama sistemini sunan Mavi Kale, dış cephe ısı yalıtımı uygulamalarını güvence altına alıyor. Mavi Kale dış cephe mantolama sistemi uygulamaları; uygulama esnasındaki olası yangın, infilak, fırtına vb. hasarlar ve 3. şahıslara verilebilecek zararlara karşı korunuyor. 'Uygulama+1 yıllık kullanım' sürecini kapsayan sigorta, ayrıca uygulama sonrası hatalı çizim, malzeme, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sunuyor.


MAVİ KALE Dış Cephe Mantolama Sistemi'nin Avantajları

Isı yalıtımında maksimum düzeyde enerji verimi için tüm detayları önemseyen Mavi Kale, 'bütüncül sistemler' sunuyor. Ürün paketlerindeki her bir bileşenin 'uyum' ve 'performans' testlerinden geçmesi sebebiyle, Mavi Kale sistemlerinden hedeflenen sonuçlar alınıyor. Mavi Kale, 'yaşlandırma' ve 'performans' testlerini kapsayan ETAG 004 standardına göre test edilen ürün bileşenlerinin birbirleri ile entegre şekilde çalıştığını kanıtlıyor.

Her yıl düzenli olarak Avrupa Standart Hazırlama Komitesi (EOTA) tarafından hazırlanan ve 3 ay boyunca süren testler, Blue'Safe Mavi Kale Dış Cephe Mantolama Sistemi Ürün Paketlerinin 20 yıl sonraki performansı da ölçülüyor. Sistemi oluşturan tüm ürünlerin, aynı testten geçmesi, ürün paketlerinin güvenilirliğini artırıyor.







http://www.yapi.com.tr/haberler/mavi-kaleden-dis-cephe-manto-uygulamalarina-sigorta-guvencesi_54097.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!