Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mekke ve Medine Garlarına Türk Damgası

Yurtdışında sayısız önemli projeye imza atan Türk müteahhitlerin projelerine bir yenisi daha eklendi. Ortadoğu'nun saygın haber kuruluşlarından Middle East Economic Digest'in Suudi Demiryolları'nı kaynak göstererek verdiği bir habere göre Suudi Arabistanlı Binladin Group ile Türkiye'den Yapı Merkezi ortaklığı, Mekke ve Medine'deki tren garlarının

Dünya Gazetesi
Mekke ve Medine Garlarına Türk Damgası

Yurtdışında sayısız önemli projeye imza atan Türk müteahhitlerin projelerine bir yenisi daha eklendi. Ortadoğu'nun saygın haber kuruluşlarından Middle East Economic Digest'in Suudi Demiryolları'nı kaynak göstererek verdiği bir habere göre Suudi Arabistanlı Binladin Group ile Türkiye'den Yapı Merkezi ortaklığı, Mekke ve Medine'deki tren garlarının inşaat ihalesini kazandı.

Belli olan ihale sonuçlarına göre Türk Telekom'un da sahibi olan Saudi Oger ise başkent Cidde ile Rabigh'te bulunan Kral Abdullah Ekonomi Kenti tren istasyonlarını inşa edecek.

Demiryolu projelerinde oldukça tecrübeli bir firma olan Yapı Merkezi'nin halen devam eden projeleri arasında Ankara-Konya Hızlı Tren Projesi, Cezayir Bir Touta - Zeralda Demiryolu, BursaRay II. Aşama (Üniversite Hattı), Marmara Forum AVM Alışveriş Merkezi ile İstanbul Boğazı Karayolu Tüneli yer alıyor.

ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/mekke-ve-medine-garlarina-turk-damgasi_85512.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!