Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Merdiveni Var Kapısı Yok!

Isparta Devlet Hastanesi Şevket Demirel ek binasının girişi olarak planlanan, merdiven ve tabelası yapılan yere kapı konulmadı.

yapi.com.tr
Merdiveni Var Kapısı Yok!

Isparta'da, uzun yıllar Şevket Demirel Kalp Merkezi olarak hizmet veren bina, kalp merkezinin geçen yıl Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsüne taşınmasının ardından Isparta Devlet Hastanesi'ne devredildi. Isparta Devlet Hastanesi Şevket Demirel Ek Binası olarak tadilattan geçirilen ve hizmete açılan ek bina, yatan hastalar için kullanılmaya başlandı. Ancak binanın girişi olarak görülen, tabela ve merdivenleri yapılan yerde kapı olmayışı, herkesi şaşırtıyor.

DHA'nın haberine göre, gelen hastalar, "Müteahhit kapıyı unutmuş. Camdan mı gireceğiz" diyerek şaşkınlıklarını dile getiriyor. Giriş kapısına ise labirent gibi binalar arasında yol alındıktan sonra ulaşılabiliyor.

Merdivene vazo konuldu

Isparta'da Devlet Hastanesi'ne ait ek binanın kapısız merdivenine yönelik medya organlarında çıkan haberler sonrasında hastane yönetimi, ilginç bir yola başvurdu. Olayın gündeme gelmesi üzerine hastane yönetimince kapısı olmayan merdivenlere çeşitli çiçeklerden oluşan vazolar konuldu.

'Üniversite kullanırken de kilitliydi'

Konuyla ilgili açıklama yapan Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın, burasının daha önceden üniversite hastanesi tarafından kullanıldığını belirterek, şöyle dedi: "Bu kapı, poliklinik girişiydi, ancak üniversite hastanesi tarafından kullanılmıyordu. Kapısı da kilitliydi. Bu binanın ana girişi, arka taraftadır. Binanın bu girişinin 20 metre sol tarafında bir giriş daha var. Biz bu kapıyı iptal edip bir duvar koyduk ve yatan hastalar için ayrıldı. Bu kapıdan direkt girerseniz yatan hastaların arasına çıkarsınız."

http://www.yapi.com.tr/haberler/merdiveni-var-kapisi-yok-_109187.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!