Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Milleniumpark'ta Örnek Villalar Tamamlandı

Milleniumpark'ta Örnek Villalar Tamamlandı

yapi.com.tr
Milleniumpark'ta Örnek Villalar Tamamlandı

br/> Günümüz ve geleceğin gözde yaşam merkezi Akfırat'ın değişen ve gelişen yüzüne öncülük eden Milleniumpark'ta örnek villaların tamamlanmasıyla birlikte, ikinci faz satışları başladı. En yüksek standartları ve en iyiyi hedeflemesiyle tanınan Milleniumpark'ta, gökdelenlerin yapım tekniğiyle inşa edilen villalar, temelden kusursuz ilkesini iç mekan düzenlemelerinde de devam ettiriyor ve en iyileri buluşturuyor.Örnek villalar, dekore edilirken Garden Life, Step Halı, Penelope ile çalışıldı.

Doğa ve teknolojiyi kusursuz bir tasarım ile birleştiren Milleniumpark'ta, 282 bin m2'lik bir alana kurulmuş, 3 farklı tipte (Platinium 479m2, Titanium 361m2, Quantium 367m2 ), mobilya gibi milimetrik ve kusursuz olarak özel yapı çeliğinden inşa edilen toplam 219 adet müstakil villadan oluşuyor.

Dünyaca ünlü markaların kullanıldığı ankastre mutfağından duvarlarına, ahşap kaplamalarından banyosuna akıllı ev teknolojilerinden havuzuna kadar, villa sahiplerinin zevklerine göre 1. sınıf işçilikle yapılıp tamamlanıyor. Milleniumpark villalarında gömme dolaplar, giyinme odaları ve iç kapılar yeni düşünce, standart ve tasarım kavramlarını sentezleyerek yüksek kalitede mobilya mimarisi anlayışını oluşturan Koleksiyon Mobilya tarafından projelendiriliyor.

Ankastre beyaz eşyalarda estetik kalite ve çeşitliliği bir arada sunan,1913 yılında ilk çamaşır makinesini de üreten 106 yıllık Alman markası Miele'nin ürünleri kullanılıyor. Mutfak dolapları ise 110 yıllık rekoru ile dünyanın ilk hazır mutfak markası olan Alman Poggenpohl firması tarafından tasarlanıp uygulanıyor. Tüm villalarda standart olarak uygulanan akıllı ev sistemleri ile tüm villaların altyapısı günümüz ve geleceğin ileri teknoloji gereklerini karşılayacak şekilde oluşturuluyor.

Milleniumpark'ta her yaş grubu için sosyal imkanlar bulunuyor. İçinde 35 metre uzunluğunda açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, mini futbol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkurları, tenis, squash ve basketbol sahalarının yanında, Conforium'da sauna, spa, masaj salonları, restaurant ve cafeler de bulunuyor. Alışveriş için uzaklaşmaya gerek bırakmayan ve her türlü ihtiyacı karşılayan Centrium'da sinema salonları da yer alıyor.

Milleniumpark'ın peyzajı araziden tek bir ağaç bile kesilmeden düzenleniyor. Özel olarak oluşturulan lavanta tarlaları, Japon kirazları, lale ve nergislerle renklendirilen Milleniumpark'ta su sporlarının yapılabileceği bir yapay göl bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/milleniumparkta-ornek-villalar-tamamlandi_45617.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!